Ach, het zal wel

Een beetje mazzel op zijn tijd moet een mens ook hebben, en kennis van zaken. Ik kom tot de ontdekking dat af en toe even pas op de plaats maken leidt tot nieuwe inzichten. En dat als 55 plusser. Je ziet, ook ik ben nog niet te oud om te leren. Nog een paar weekjes en ik mag van een maand rust gaan genieten. Lekker het hele huis opknappen en tussendoor een paar dagen op reis naar de mooiste stad van Europa en omgeving. Maar voor die tijd is het nog even aanpoten om alle zaken die geregeld moeten worden in ieder geval op de rails te zetten. Ik heb dit jaar een heleboel veel mazzel. Alle klussen die extern moeten plaatsvinden gebeuren in mijn vakantie. Ik mag dan wel alles goed geregeld hebben, mijn collega’s draaien er toch voor op.e Het plaatje van vandaag, ach, u zegt het maar…
Overigens ging het gisteren met die Amerikanen ook prima. Een Oh en Ah gevoel daalde omstreeks half vijf over ons ons neer. De grootste klus geklaard, de rest kan in de nazorg. Ook een kwestie van kennis en kunde.


(click picture) U zegt het maar

18 Comments

 1. Berlijn dus. Ik heb er met mijn vader indertijd een aantal fantastische dagen doorgebracht waaraan ik hele goede herinneringen heb.

 2. wat leuk dat je naar Winschoten komt!

  Dat monument staat hier niet hoor, hier zijn andere.

  En ik sluit me bij redstar aan.

 3. Ja, dat is het holocaust momument in Berlijn.

 4. Ahhhhhhhhh, Maastrechhhhsssssss!!
  Leuke stad, erg ver hier vandaan maar dat mag de pret niet drukken. Mijn schoonzuster komt er vandaan!!

 5. Ga je in je vakantie weer het hele huis opknappen? Dat moet toch zo onder de hand toch wel gelikt zijn, zo vaak als je daarvoor je vrije dagen, weekeinden en vakanties voor een deel of helemaal hebt benut.

 6. Ik ben van mening dat niemand te oud is om te leren. Ongeacht de leeftijd valt er altijd wel weer iets nieuws te leren.

 7. Volgens mij ga je een paar dagen naar Berlijn …

 8. zonder geluk / mazzel vaart niemand wel natuurlijk.
  En een maand rust is mooi meegenomen.

 9. Waar gaat de reis heen? Italie?? Venetie??

 10. Zou je er echt een paar dagen over doen om in Amsterdam met z,n omgeving te komen? Geniet er maar van.

 11. Je klinkt als een contente man… houden zo

 12. Weeral het huis opknappen, daar komt ook geen eind aan bij jullie 😉

 13. Stukje moderne kunst????

 14. Gelukkig, is die klus toch nog goed afgelopen.
  Veel vakantie voorpret zeg ik maar vast, en wat die mooiste stad zal zijn, vertel je vast nog wel een keertje!
  Fijne dag vandaag.

 15. Is het een hypermoderne begraafplaats?

  Wat leuk dat je naar Amsterdam komt! 😉

Geef een reactie