Een wijs besluit
Een wijs besluit

Een wijs besluit

We waren al enige tijd aan het denken om een ander huis te kopen. Half Zuid-Limburg is afgestruind om een aardige woning te vinden. Maar geen enkele woning was ideaal. Ons huis is inmiddels ook al op leeftijd en sommige zaken, zoals o.a. de badkamer en WC zijn duidelijk aan vervanging toe. De woning die uiteindelijk overbleef en bijna aan alle eisen voldeed betekende een verhoging van de lasten met bijna het dubbele. Terwijl degene die onze woning zou kopen ook zou moeten denken aan dat wat ons nu stoort. Als we de zaken aanpakken die ons storen, wordt ons huis goed verkoopbaar, en hoeven we zelf niet weg. Het betekent wel een jaartje aanpoten om alles voor elkaar te krijgen. U weet dus wat u het komende jaar te wachten staat. We starten met de investering in een trekhaak…. (een aanhangwagen heb ik al jaren).


Ik hoop dat het past

17 reacties

 1. Marijke

  Misschien een bankschroefmachine of hoe heet zoiets?
  Verbouwen is een heerlijke optie joh, lekker je eigen stek houden.
  Dank voor je reactie op mijn blog, ik speelde al een tijdje met de gedachte om te stoppen en nu is er voor mijn gevoel een reden voor.
  Ik blijf wel lezen hoor… don’t worry!

 2. Hoi Me!
  Zo te horen zijn wij niet de enigsten die besloten is dat het beter is om de verbouwen/renoveren dan op zoek te gaan naar iets nieuws!
  Dus wie weet kunnen we elkaar nog tot steun zijn in deze klusmaanden! 🙂
  groetjes,
  Elmar

 3. Investeren in je woning kan nooit kwaad. Om te beginnen heb je zelf het comfort ervan, daarnaast maak je je woning evt. aantrekkelijker voor de verkoop. Wij hebben de afgelopen twee jaar ook flink geenvesteerd in de verbouwing van kamer, keuken, badkamer en toilet. Daar hebben er intussen al veel genot van.

 4. Wij hebben jaren geleden ook voor verbouwen gekozen. Daar hebben we nooit spijt van gehad.

  Ik heb eens zoiets op TV gezien. Daar werden huizen verkoopklaar gemaakt (aantrekkelijk voor kopers). Er werd wat geschilderd, wat anders ingedeeld, nog een behangetje ergens op de muur, een nieuw stukje vloerbedekking etc. Investering steeds een paar duizend euro. Een huis werd voor de verkoper daarbij zo aantrekkelijk dat hij niet meer wegwilde. Zijn eigen huis had alles wad hij zocht.

  Ik zou, als ik jou was, een metaaldetector aanschaffen voor als je moet boren. 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.