Trabant returns
Trabant returns

Trabant returns

Als ik de persberichten mag geloven krijgen we een revival van de Oost-Duitse Trabant. Nee, niet met een pruttelende tweetaktmotor, maar met een groene elektrische aandrijflijn. Nu was zo’n Trabi van nature al niet al te groot, dus dat zal wel de reden zijn om hiermee aan de slag te gaan. Het voorstel wordt gedaan door Herpa, een fabrikant van modelauto’s Het concept wordt getoond op de Franfurt Motor Show. Ik ben benieuwd of we dit ooit zien rijden. Leuk zijn wel de zonnepanelen op het dak die de accu bijladen als de wagen ergens geparkeerd wordt. Ik moet toch kijken of ik zo’n model kan krijgen.


Trabbi

18 Comments

  1. Je bent me voor. Ik had er ook een blogje over willen schrijven. Ik heb in de afgelopen vakantie nog 7 verschillende trabi’s zien rijden, ik heb ze geteld en natuurlijk heb ik er nog een foto van gemaakt.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.