Wild West op de kouvenderstraat
Wild West op de kouvenderstraat

Wild West op de kouvenderstraat

Gisteravond was het weer zover, the wild west in the kouvenderstraat. De halve straat vol met politie en niemand weet waar het over gaat. En in deze buurt ga je ook niet even vragen wat er aan de hand is. Maar dat is nou net zo mooi aan het wonen hier. Er is altijd wel wat aan de hand, als ik moet opschrijven wat er in de loop van de jaren allemaal is gebeurd heb ik vast werk voorlopig. Schrikken doen we er niet van, en we hebben nog geen enkele keer een gevoel van onveiligheid gekend. Kijk maar op de foto, politieauto’s, politie, maar geen toeschouwers. Hooguit een verdwaalde blogger die vanaf zijn balkon en een snapshot aan de wereld laat zien.
Overigens, Frank heeft voor vandaag, wegens wat uitgelopen werkzaamheden op het werk, een dagje blogvrij gevraagd. En aangezien ik mijn snor gedrukt heb kon ik dat uiteraard niet weigeren.(click picture) Kouvenderstraat Hoensbroek

14 Comments

  1. Volgens mij zou jij je naar vervelen in ons dorpje dan… Meest spectaculaire daar was denk ik dat er een idioot met een parachuutje van de zendmast afsprong. Gaf wel mooie beelden overigens. En o ja, laatst nog een lijk opgedoken. Maar verder? Neh. Ik zou wel wat meer leven in de brouwerij willen, is ook leuker voor de dorpswebsite die ik bijhou (www.jirnsum.com )

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.