Wild West op de kouvenderstraat

Gisteravond was het weer zover, the wild west in the kouvenderstraat. De halve straat vol met politie en niemand weet waar het over gaat. En in deze buurt ga je ook niet even vragen wat er aan de hand is. Maar dat is nou net zo mooi aan het wonen hier. Er is altijd wel wat aan de hand, als ik moet opschrijven wat er in de loop van de jaren allemaal is gebeurd heb ik vast werk voorlopig. Schrikken doen we er niet van, en we hebben nog geen enkele keer een gevoel van onveiligheid gekend. Kijk maar op de foto, politieauto’s, politie, maar geen toeschouwers. Hooguit een verdwaalde blogger die vanaf zijn balkon en een snapshot aan de wereld laat zien.
Overigens, Frank heeft voor vandaag, wegens wat uitgelopen werkzaamheden op het werk, een dagje blogvrij gevraagd. En aangezien ik mijn snor gedrukt heb kon ik dat uiteraard niet weigeren.(click picture) Kouvenderstraat Hoensbroek

14 Comments

 1. jammer dat je niet weet wat er was…………………..
  hier was het afgelopen zaterdag ook bingo

  http://www.ad.nl/utrecht/3436662/Bewoners_schrikken_op_van_geweld.html
  is aan de overkant, maar heb er niks van gehoord……………..

 2. Spanning en sensatie in Hoensbroek! 😉
  Jammer dat we nu niet weten wat er aan de hand was.
  groetjes,
  Elmar

 3. En weer wordt daar zo asociaal op de fietsstroken geparkeerd. Heb je niet meteen 0900-8844 gebeld en er een melding van gemaakt? 🙂

 4. Schrikken doe ik ook niet snel, me verbazen wel.
  En dat doe ik altijd nog, en met regelmaat.

 5. Volgens mij zou jij je naar vervelen in ons dorpje dan… Meest spectaculaire daar was denk ik dat er een idioot met een parachuutje van de zendmast afsprong. Gaf wel mooie beelden overigens. En o ja, laatst nog een lijk opgedoken. Maar verder? Neh. Ik zou wel wat meer leven in de brouwerij willen, is ook leuker voor de dorpswebsite die ik bijhou (www.jirnsum.com )

 6. Groot spektakel dus…..
  Of alles met een sisser weer afgelopen?

 7. Veel drukte om niets …?

 8. Levensgevaarlijk toch om je met de Hoensbroeker penose te gaan bemoeien? Ik zal eens kijken in de wakkere krant van Nederland of die iets meer vertellen over dat wat jij nu zag gebeuren.

 9. Tsjonge, spanning ende senstatie! Nog kunnen achterhalen wat er aan de hand was? Gelukkig maken wij zulke taferelen hier (in het centrum van Amsterdam) nooit mee…

 10. Toch ben ik meer tevreden met mijn rustige straat/dorp…

 11. Ik zou er toch wel nieuwschierig van worden, maar dat gaat over blijkbaar 😉

 12. Weet niet welke buurt dat is, maar gelukkig wonen wij (nog) wat rustiger.

 13. Je snor drukken hoort er gewoon bij zo nu en dan.

 14. De foto is dus niet van Frank of is dit zijn uitgelopen klus?

Geef een reactie