Golden Earring

Yes, ze zijn binnen. Twee kaartjes voor de Golden Earring op zaterdag 19 december 2009. Via Carla kreeg ik vroeg te horen dat deze Nederlandse legenden zouden optreden in Kerkrade. Via ticket-service heb ik dezelfde avond nog kaarten besteld en deze hangen nu op het prikbord. Samen met mijn vrouw een avondje heerlijk uit ons dak. Ik verheug me er nu al op. Evenals op het weekend, storm hebben we tot nu toe nog niet gehad, wel een beetje warme wind en een beetje regen, maar als alle voorspellingen uitkomen en het wat koeler wordt ben ik een tevreden mens. vijfendertig en een halve graad was het hier gisteren, in de schaduw. Het leek hier buiten wel een sauna, nee, heter…


…heet…

19 Comments

 1. Leuk dat jullie kaarten hebben voor de Earing!
  Aangezien het pas in dcember pas gaat gebeuren kun je nog lang genieten van de voorpret! 😉
  groetjes en een fijn weekend!
  Elmar

 2. ik weet zeker dat je er van geniet,
  ze doen het nog steeds heel goed.
  🙂

 3. Goeie band, de oudjes doen het nog best.

 4. Geniet er maar van, van muziek, van het weer!
  Zolang het kan.

  Hier is het weer nu ook prima te doen, het is mij wel best zo.
  En golden earring zal ik vast nooit zien. Ik ben niet zo`n concertganger.

 5. Haha, ‘oude rocker’ have fun!

 6. ok!! Hardstikke leuk!! Ik heb in dit huis ook wat fans! Een van wat oudere leeftijd en een Miniman! Die kent al heel wat nummers en gaat binnenkort ook een x mee naar een concert van ze!!
  Geniet ze!!

 7. Ik heb niets met Golden Earring, helemaal niets, des te meer blijft er over voor jullie. En ik ben blij dat iemand eindelijk de fohn uit heeft kunnen zetten, nondomme wat was het heet gisteren …..

 8. OOOOOOOh heerlijk, mijn vader en ik gingen in het voorjaar… en het was weer geweldig! Jullie hebben wat leuks in het vooruitzicht! Ben al jaren fan en ga regelmatig naar de concerten, nee van de leeftijd is nog niets te merken.

 9. Leuk! Dat wordt lekker rocken!

 10. De sauna,s die ik heb betreden waren allen veel warmer hoor. Golden Earring eindigd nog eens als een bejaardenkoortje.

 11. De laatste keer dat wij ze gezien hebben is alweer een paar jaar geleden, maar ik ben ervan overtuigd, dat ze ook nu nog garant zullen staan voor een swingend avondje. Alvast veel plezier gewenst.

 12. Vroeger waren ze wel goed, toch vind ik de ego’s nu iets te groot…

 13. Leuk, Golden Earring! Ik heb ze ook wel eens gezien, gezellige avond gegarandeerd 😉

 14. Ik hoop dat Cesar Zuiderwijk weer zijn drumjas aandoet. Heeft destijds grote indruk op me gemaakt! (halverwege jaren 80)

 15. De Golden Earing zag ik ontelbare keren. Goede band!

 16. Mooi vooruitzicht, een avondje Golden Earring.
  Ze rocken nog steeds formidabel.

 17. Leuk, zo’n avondje uit in het vooruitzicht.
  De verfrissing is gekomen…heerlijk is het nu.
  Fijne vrijdag en een smakelijk visje vanmiddag.

 18. Je kan toch veel beter een video opzetten uit de tijd dat ze nog konden swingen?

 19. Niet echt toepasselijk, deze Red Hot Chili Peppers….

Geef een reactie