Golden Earring
Golden Earring

Golden Earring

Yes, ze zijn binnen. Twee kaartjes voor de Golden Earring op zaterdag 19 december 2009. Via Carla kreeg ik vroeg te horen dat deze Nederlandse legenden zouden optreden in Kerkrade. Via ticket-service heb ik dezelfde avond nog kaarten besteld en deze hangen nu op het prikbord. Samen met mijn vrouw een avondje heerlijk uit ons dak. Ik verheug me er nu al op. Evenals op het weekend, storm hebben we tot nu toe nog niet gehad, wel een beetje warme wind en een beetje regen, maar als alle voorspellingen uitkomen en het wat koeler wordt ben ik een tevreden mens. vijfendertig en een halve graad was het hier gisteren, in de schaduw. Het leek hier buiten wel een sauna, nee, heter…


…heet…

19 Comments

  1. ok!! Hardstikke leuk!! Ik heb in dit huis ook wat fans! Een van wat oudere leeftijd en een Miniman! Die kent al heel wat nummers en gaat binnenkort ook een x mee naar een concert van ze!!
    Geniet ze!!

  2. Ik heb niets met Golden Earring, helemaal niets, des te meer blijft er over voor jullie. En ik ben blij dat iemand eindelijk de fohn uit heeft kunnen zetten, nondomme wat was het heet gisteren …..

  3. Marijke

    OOOOOOOh heerlijk, mijn vader en ik gingen in het voorjaar… en het was weer geweldig! Jullie hebben wat leuks in het vooruitzicht! Ben al jaren fan en ga regelmatig naar de concerten, nee van de leeftijd is nog niets te merken.

  4. De laatste keer dat wij ze gezien hebben is alweer een paar jaar geleden, maar ik ben ervan overtuigd, dat ze ook nu nog garant zullen staan voor een swingend avondje. Alvast veel plezier gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.