Peugeot HYmotion – nog even niet

Peugeot HYmotion – nog even niet(click picture) Peugeot HYmotion

Op de Peugeot HYmotion 3 moet u nog even wachten, maar als het zo door gaat met de groenen komen we er uiteindelijk wel. Deze uitvoering heeft twee elektromotoren op de voorwielen en een 125 cc viertaktmotor als hoofdaandrijving. De Peugeot gaat concurreren met de Piaggio MP3 Hybrid. Zou het langzaam toch eens leuk worden op de weg, of gaat dit te ver voor u.(click picture) Peugeot HYmotion

17 Comments

  1. Jan

    Dit lijkt in ieder geval wel iets beter dan b.v. die 45 km brom autootjes op de weg.Daar komen er veel te veel van op de weg.Halfveren die dingen en weer op het fietspad ermee. Gr. Jan

  2. Laten ze deze maar op de lijst van WMO vergoedingen zetten, naast de scootmobiel. Uiteindelijk heeft de Overheid nog wat goed te maken voor de chronisch zieke burger met een functiebeperking. Die hebben namelijk al te lang aan het kortste eind getrokken en wensen nu eens eindelijk snel vooruit te komen.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: