Leut
Leut

Leut


(click picture) Berg aan de Maas

Af en toe ben ik een beetje recalcitrant en heb ik geen zin om me aan de gebaande wegen te houden. Dat dat niet altijd lekker uitpakt moge duidelijk zijn. Gisteren werd ik naar een veerpont in Berg gestuurd om zo in Belgie te belanden. De een euro vijftig die we moesten betalen voor de overtocht hadden we uiteraard te danken aan ons eigen gedrag. Daar liggen we ook niet wakker van. Maar wie schets onze verbazing als we met dat gedrag in Leut uitkomen. Op nog geen twee kilometer van onze bestemming. Helaas hebben we aan onze tocht een luxe probleem, meer een dilemma overgehouden. Moeten de tegels nu zwart en wit worden of maroc… Gelukkig smaakte het glas Grimbergen prima in Maasmechelen Village. De volgende keer gaan we daar eens een pizza ontdekken. Amai, die zag zo er lekker uit.


(click picture) Leut

20 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.