Een nieuwe viewer
Een nieuwe viewer

Een nieuwe viewer

Even een tussenstand, de nieuwe trekhaak zit na enige tegenslagen onder de auto, de garage heeft daar wel twee dagen voor nodig gehad, maar alles werkt nu perfect. De eerste lading hout, ijzer, grof vuil en chemische stoffen is naar het milieupark gebracht. Een nieuwe werkbank is aangeschaft, en een tweede kregen we er helemaal gratis bij. Ofwel er lagen er twee op de kar en we hoefden er maar ene af te rekenen. De eerste verlichting is opgehangen en functioneert zoals verwacht. En last but not least hebben we in de aanbieding bij OC een nieuwe viewer aangeschaft. een superbrede LCD Monitor. Een LG W2343T, Full HD, en dat voor een prikje (nou ja).
En u gelooft het of niet, maar ik heb behoorlijk spierpijn in de bovenarmen en benen van alle sjouw- en breekwerk. Dat begint al goed.e Ik voel me al een echte bouwvakker…


LG!

16 Comments

  1. Ach, nu weet je in ieder geval weer dat je spieren hebt, die je normaal gesproken niet zo gek vaak gebruikt. Gewoon heel rustig doorgaan, dan zal het de komende tijd wel wennen.
    Die monitor ziet er gaaf uit!

  2. Leuke monitor…heb zelf ook een fraaie LG die niet alleen pc-monitor is maar na een druk op de knop dienst doet als televisie-toestel. Handig wanneer je bijvoorbeeld een stukje reclame wil zien tussen het mailen en twitteren door.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.