Een nieuwe viewer

Even een tussenstand, de nieuwe trekhaak zit na enige tegenslagen onder de auto, de garage heeft daar wel twee dagen voor nodig gehad, maar alles werkt nu perfect. De eerste lading hout, ijzer, grof vuil en chemische stoffen is naar het milieupark gebracht. Een nieuwe werkbank is aangeschaft, en een tweede kregen we er helemaal gratis bij. Ofwel er lagen er twee op de kar en we hoefden er maar ene af te rekenen. De eerste verlichting is opgehangen en functioneert zoals verwacht. En last but not least hebben we in de aanbieding bij OC een nieuwe viewer aangeschaft. een superbrede LCD Monitor. Een LG W2343T, Full HD, en dat voor een prikje (nou ja).
En u gelooft het of niet, maar ik heb behoorlijk spierpijn in de bovenarmen en benen van alle sjouw- en breekwerk. Dat begint al goed.e Ik voel me al een echte bouwvakker…


LG!

16 Comments

 1. Dat gaat dus allemaal voorspoedig…!!
  Op de spierpijn na.
  Succes he.

 2. Die spieren zul je nog wel meer gaan voelen de komende tijd, en dat trekt dan langzaam weg. Een teken dat ze gebruikt worden 😀

 3. Leuke monitor…heb zelf ook een fraaie LG die niet alleen pc-monitor is maar na een druk op de knop dienst doet als televisie-toestel. Handig wanneer je bijvoorbeeld een stukje reclame wil zien tussen het mailen en twitteren door.

 4. Dat was dan een meevallertje bij de kassa.
  Die spierpijn gaat vanzelf wel weer over, gewoon maar doorgaan.

 5. Die spierpijn zal in de komende weken nog wel eens terug komen vrees ik. Maar ach dat bespaart je een gang naar de sportschool.

 6. Mooi dingetje, al zweer ik bij Philips, vooral ook omdat dat de enige is die Ambilight maakt…

 7. Da’s waar ook, je had vakantie he 😉

 8. Ik vind de viewer prachtig, maar ik had er al een plaatje op verwacht, van bijv. het breek – en sloopwerk of van de stramme spieren…

 9. Ach, nu weet je in ieder geval weer dat je spieren hebt, die je normaal gesproken niet zo gek vaak gebruikt. Gewoon heel rustig doorgaan, dan zal het de komende tijd wel wennen.
  Die monitor ziet er gaaf uit!

 10. Kun je nagaan hoe de bouwvakkers zich moeten voelen als ze moeten doorwerken tot hun 67ste jaar.

 11. Zo, dat is een gave, die viewer en lekker groot! Nou dan mag je vanavond wel even relaxen op de bank ,even bijkomen!

 12. hihihihihi tja die spierpijn zal nog wel even duren denk ik,

  maar ja kan straks lekker op de bank naar je nieuwe vieuwer kijken

 13. na een week of zes went dat wel, denk ik! ha!

 14. Ook je spijkerbroek op je billen hangen?

 15. Ziet er goed uit die monitor!
  Zo te horen ben je al druk in de weer geweest!
  Een hete douche en beetje Tijgerbalsem en de spierpijn hoort ook weer tot het verleden!
  groetjes,
  Elmar

Geef een reactie