Yike Bike
Yike Bike

Yike Bike


(click picture) de Yike Bike

Ik ben zwaar onder de indruk van dit vervoermiddel. Als je hem zo ziet lijkt het een beetje op de oude bicyclettes uit de vorige eeuw. Maar dan maak je een grove fout. Dit voertuig is uitstekend geschikt om in de stad te gebruiken. Volgens mij is het de eerste opvouwbare electrobrommer. Je kunt hem zo in de tas stoppen en meenemen je kantoor op. Geen angst voor diefstal, geen parkeerplaats zoeken en zo zijn er wel meer voordelen op te noemen. Op de site van de fabrikant staat een alleraardigst filmpje over dit vervoermiddel dat je eigenlijk gezien moet hebben voor je een oordeel velt.


de Yike Bike

20 Comments

  1. jongens op dit soort constructies gaan op de stoep rijden en zijn voor een voetganger knap link.
    a propos, morgen is in Bilzen een Oldtimer feest, niks voor jou? na afloop kun je dan naar het knapkoekenfeest in Maaseik.

  2. 45 gram CO2 stoot ie bij de gemiddelde electriciteitsleverancier uit en de accu mag na 1000 keer laden bij het chemisch afval. Dan is een vouwfiets toch wat gunstiger, ook tegen de bewegingsarmoede.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.