Yike Bike


(click picture) de Yike Bike

Ik ben zwaar onder de indruk van dit vervoermiddel. Als je hem zo ziet lijkt het een beetje op de oude bicyclettes uit de vorige eeuw. Maar dan maak je een grove fout. Dit voertuig is uitstekend geschikt om in de stad te gebruiken. Volgens mij is het de eerste opvouwbare electrobrommer. Je kunt hem zo in de tas stoppen en meenemen je kantoor op. Geen angst voor diefstal, geen parkeerplaats zoeken en zo zijn er wel meer voordelen op te noemen. Op de site van de fabrikant staat een alleraardigst filmpje over dit vervoermiddel dat je eigenlijk gezien moet hebben voor je een oordeel velt.


de Yike Bike

20 Comments

 1. daar wil je toch niet op gezien worden ?

 2. Ik had er over gelezen leuk om te zien nu

 3. Het blijft wel een zwaar ding…

 4. Echt goed en handig zo’n fiets!

 5. lijkt me wel heel moeilijk hoor……………..

 6. Handig ding! Zeker in drukke grote steden! Maar ik ga denk ik toch voor de gewone fiets, die levert tenminste wat lichaamsbeweging op! 😉
  groetjes en nog een fijn weekend!
  Elmar

 7. Het ziet er wel geinig uit, maar of ik daar mijn evenwicht op weet te bewaren is maar zeer de vraag. Maar ach, ik heb momenteel toch geen e3,500-e3,900 liggen …
  Goed weekend!

 8. jongens op dit soort constructies gaan op de stoep rijden en zijn voor een voetganger knap link.
  a propos, morgen is in Bilzen een Oldtimer feest, niks voor jou? na afloop kun je dan naar het knapkoekenfeest in Maaseik.

 9. ik pak de metro wel……

 10. Prachtig! Ik zou er bijna voor in de stad willen gaan wonen.

 11. gaaf ding!
  Ik ben benieuwd of die ook in NL rond gaan rijden…

 12. Wat een eng ding! Het duurt wel ff voordat ik daar op durf…

 13. Kan ik eindelijk sneller door de Kalverstraat in Mokum.

 14. Mooi ontwerp, weer eens wat anders.

 15. Toch zie ik me er nog niet op zitten. Hij lijkt me niet zo veilig eigenlijk. En hij geeft me een beetje het spaarlamp idee. Groen, maar stiekem niet.

 16. Ja, ik zag hem eerder deze week ook al…
  Voor mij dan toch maar een gewone vouwfiets.

 17. 45 gram CO2 stoot ie bij de gemiddelde electriciteitsleverancier uit en de accu mag na 1000 keer laden bij het chemisch afval. Dan is een vouwfiets toch wat gunstiger, ook tegen de bewegingsarmoede.

 18. Het heeft wel wat van een vouwfiets dus!

Geef een reactie