We! in Berlin
We! in Berlin

We! in Berlin

Vanaf vandaag zitten A. en Me! in Berlijn. Heel even pauze om de accu weer op te laden en een weekje geen bloggies. Ik had natuurlijk de laptop mee kunnen nemen, of zou een internetcafe op kunnen gaan zoeken, maar nee, even rust en aandacht voor onszelf. Ook geen logjes in de wacht, u ziet het volgende week allemaal wel. Het huis is in goede handen en de poezen houden het personeel wel bezig. We hebben een alleraardigst hotelletje geboekt op loopafstand van het Centrum, dus dat komt helemaal goed. Ik hoop dat ze het Erdinger Weissbier in voldoende hoeveelheden koel hebben staan en het lekker weer wordt. CUL allemaal.


Erdinger Weissbier

20 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.