Ziekenhuis
Ziekenhuis

Ziekenhuis

Vandaag wordt A. even opgenomen in het ziekenhuis voor een wat grotere operatie aan haar spataderen. We hebben haar al de hele week geplaagd met alles wat we gaan uitspoken als ze hopelijk nog dezelfde dag thuiskomt. Ofwel A. was niet helemaal gelukkig met ons. De eerste dagen wordt ze sowieso vastgebonden op bed, stuurt ze maar een mailtje als ze wat nodig heeft en gaan we af en toe kijken of ze nog goed vastzit… En dat was een van de leukere varianten. Die waar ze uiteindelijk onder in de berging terecht komt laat ik maar achterwege. Ik vrees dat we alle goedbedoelde onzin toch krijgen terugbetaald als ze weer op de been is. Maar goed, vandaag wordt dus een dagje ziekenhuis. Om 8 uur vind de start plaats en wie weet plaats ik aan het einde van de dag nog een update

update: de kabouter ligt nu languit op de bank. Het is achteraf wel meegevallen. Alleen de ruggenprik ging even een paar keer mis… Hele benen in het verband en dat moet nog een aantal dagen blijven zitten.

23 Comments

  1. Ik hoop dat Antoinette goed voor zich zelf opkomt. Een stapje harder lopen is heel goed voor de liefhebbende echtgenoot. Door haar blessure stimuleert ze jou tot het presteren van topprestaties. Vrouwen zijn tot heel veel in staat. Onderschat dat niet.
    .-= hansckees last blog ..GOEDKEURING =-.

  2. Schijnt inderdaad niet al te fijn te zijn, zo’n ingreep… maar ja, wat moet, moet! Verwen de boel maar lekker (en sterkte want er zal in huis vast wel een stap harder gelopen mogen worden door zij die dat kunnen šŸ˜€ )
    .-= richtsjees last blog ..ontzomeren =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.