Voortgang

Yes, de muren van het toilet zijn kaal, het huis raakt vol met materialen en na een dag met de afbouwhamer ben ik gesloopt. Kantoorpikkie aan het werk zullen we maar zeggen, maar het went wel hoor. Vandaag was daarnaast het dagje voor A. Een nieuwe droger gekocht, de oude heeft een afvoer nodig en dat gaat niet meer in de nieuwe situatie. Daarnaast nog wat materialen gehaald zoals o.a. glasblokken voor de tussenwand in de berging. Niet dat ik daar al aan begin, maar os Limburgers benne ook zunig. Ze waren nu in de aanbieding en over enige tijd heb ik ze toch nodig. Voor iemand die hem nodig heeft is er dus nu een redelijk nieuwe Bosch droger in de aanbieding. Prima in orde en voor een redelijke prijs. U heeft de primeur, over twee weken staat hij op marktplaats.

16 Comments

 1. We hebben hier ook een (Bosch) condensdroger staan, naar volle tevredenheid. Zo’n apparaat met afvoer kunnen we niet gebruiken.

  Die WC wel netjes fabriceren, anders kun je daar straks niet ontspannen een bout produceren!
  .-= Frank103es last blog ..Woensdagmorgenfietsen =-.

 2. Ik heb geen behoefte, want als je zo`n ding hebt moet je er nog mee werken ook!
  En dat is niet nodig hier!

  Je bent nog wel even bezig, maar het schiet al aardig op.
  .-= ReneSmurfes last blog ..Schitterend =-.

 3. Dus je drinkt je cocacola-light dalijk met ontbloot bovenlijf tegen je auto aan…..lol..een heerlijk spotje was dat :-D…
  en nu even serineus : ik zal contact opnemen met dochterlief…die krijgt in januari de sleutel van haar eerste huis..mocht ze interesse hebben dan hoor je van mij.

 4. Vermoedelijk zul jij straks een van de weinige kantoorpikkies zijn die eelt op z,n handen heeft. Dat mag dan ook best wel meegenomen worden in je jaarlijkse beoordeling door je baas. Misschien schuift dat wat extra.
  Ik zou graag gebruik hebben willen maken van je aanbieding maar mijn Miele wil nog lang geen afscheid nemen van ons.
  .-= Leibelees last blog ..Een toontje lager en ander geluid =-.

 5. Zo’n ding heb ik hier ook nog staan, ongebruikt sinds de verhuizing. Ik vrees dat er op de tweedehandsmarkt een behoorlijk overaanbod is van drogers die een afvoer nodig hebben. Ik hang de boel tegenwoordig weer gewoon buiten.
  A. heeft nu dus behalve een nieuwe droger ook een nieuwe man, geen kantoorpikkie maar een bouwvakker!
  .-= aarghes last blog ..Coming out =-.

 6. En nu je plasje ophouden?
  .-= Johnes last blog ..RSSOwl =-.

 7. ja wie sloopt nou wie… en sorry… droger dan wat ik heb hoeft niet…
  .-= HUUBes last blog ..Van God los… met lego… =-.

 8. Onze wasdroger functioneert nog prima.
  En voor het overige ben ik blij, dat de verbouwingswerkzaamheden hier een tijdje geleden zijn afgerond. Maar daar heb jij natuurlijk niets aan …
  Goed weekend en seccus verder.
  .-= Jan K.es last blog ..Skywatch Friday 69 =-.

 9. Ik heriner mij zo’n afbraakpartij in ijn vorige huis. De wandtegels waren zelfs in cement gezet. Ik transpireer dus in gedachten mee.
  .-= tones last blog ..How low can you goe =-.

 10. gaat de goeie kant op zo te zien……………

  succes
  .-= carlaes last blog ..foto,s en weekend =-.

 11. Zunige Limburgers, het moet niet gekker worden 😉

 12. Ik ‘doe’ het nog ouderwets en hang m op 😉
  .-= mikelodeones last blog ..Fantastisch charmant…. =-.

 13. Je kan nou in ieder geval vanaf een blank canvas terug opbouwen. Dat vind ik zelf meestal het leukste aan klussen.

 14. Dat kan ik me voorstellen, gesloopt door de sloophamer.
  Nee sorry hier staat al een goede droger.
  .-= marjolijnes last blog ..internet…. =-.

 15. Hier moet de plee er ook nog uit. Een droger staat hier al, dus daar kan ik je niet vanaf helpen.
  .-= Redstares last blog .. =-.

 16. Dat ziet er vermoeiend uit…moet er van zweten als ik het al zie. Arme jij! Maar gelukkig heb je er lol in. Toch?
  .-= Terrebeles last blog ..Beter =-.

Geef een reactie