Voortgang
Voortgang

Voortgang

Yes, de muren van het toilet zijn kaal, het huis raakt vol met materialen en na een dag met de afbouwhamer ben ik gesloopt. Kantoorpikkie aan het werk zullen we maar zeggen, maar het went wel hoor. Vandaag was daarnaast het dagje voor A. Een nieuwe droger gekocht, de oude heeft een afvoer nodig en dat gaat niet meer in de nieuwe situatie. Daarnaast nog wat materialen gehaald zoals o.a. glasblokken voor de tussenwand in de berging. Niet dat ik daar al aan begin, maar os Limburgers benne ook zunig. Ze waren nu in de aanbieding en over enige tijd heb ik ze toch nodig. Voor iemand die hem nodig heeft is er dus nu een redelijk nieuwe Bosch droger in de aanbieding. Prima in orde en voor een redelijke prijs. U heeft de primeur, over twee weken staat hij op marktplaats.

16 Comments

 1. Dus je drinkt je cocacola-light dalijk met ontbloot bovenlijf tegen je auto aan…..lol..een heerlijk spotje was dat :-D…
  en nu even serineus : ik zal contact opnemen met dochterlief…die krijgt in januari de sleutel van haar eerste huis..mocht ze interesse hebben dan hoor je van mij.

 2. Vermoedelijk zul jij straks een van de weinige kantoorpikkies zijn die eelt op z,n handen heeft. Dat mag dan ook best wel meegenomen worden in je jaarlijkse beoordeling door je baas. Misschien schuift dat wat extra.
  Ik zou graag gebruik hebben willen maken van je aanbieding maar mijn Miele wil nog lang geen afscheid nemen van ons.
  .-= Leibelees last blog ..Een toontje lager en ander geluid =-.

 3. Zo’n ding heb ik hier ook nog staan, ongebruikt sinds de verhuizing. Ik vrees dat er op de tweedehandsmarkt een behoorlijk overaanbod is van drogers die een afvoer nodig hebben. Ik hang de boel tegenwoordig weer gewoon buiten.
  A. heeft nu dus behalve een nieuwe droger ook een nieuwe man, geen kantoorpikkie maar een bouwvakker!
  .-= aarghes last blog ..Coming out =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.