De start (help, mijn man is klusser)

De start (help, mijn man is klusser)(click picture) WC

De bovenste foto is van gisterochtend, de onderste foto van gisteravond. Een wereld van verschil. Alles slopen is wel leuk uiteraard, maar met de afbouwhamer de tegels verwijderen is wat lastiger. Daarnaast moet je natuurlijk ook jezelf van enige gereedschappen en materialen voorzien. Zo hadden we geluk bij de PraXis, daar scoorden we vandaag een mooi wc-blok met porseleinen spoelbak en aardig wat korting in de stapelweken. Eergisteren hebben we met een noodgang nadat ik terug was uit Den Bosch, een douchezuil met superrr korting gehaald. Met het beschikbare geld springen we toch zuinig om. Kwaliteitsspullen die we met grote kortingen kunnen krijgen laten we uiteraard niet liggen. Ik zal wat rustiger zijn met bloggen de komende tijd en af en toe verveel ik u met wat foto’s voor en na, maar dat moet u maar voor lief nemen. Een full time baan en daarnaast bijna fulltime klusser gaan niet zo goed samen met bloggen, ik doe mijn best.(click picture) WC

23 Comments

  1. Wees maar heel erg zuinig met je vingers wanneer je een hamer hanteert of aan het zagen bent. En vergeet vooral niet om de stoppen uit de meterkast te halen en indien er nog meer klussers bezig zijn die stoppen in je broekzak te stoppen. Ooit heeft een vriend een stop weer in de meterkast gestopt terwijl ik nog bezig was een leiding te leggen. Ik wens je heel veel energie toe en hoop je niet te zien in dat televisie programma van RTL4 (alhoewel dat natuurlijk wel weer een voordeel kan hebben).
    .-= Leibelees last blog ..Beste Guido Sanders, =-.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: