Moller M400 Skycare
Moller M400 Skycare

Moller M400 Skycare

Een oudje al, uit 2002, maar wel een werkzaam prototype van een vliegende auto. Een type geklasseerd als een VTOL auto. Vertical take off and landing vehicle om de puntjes even op de i te zetten. Het is helaas alleen bij een prototype gebleven. Met andere woorden, het rijdt, het vliegt, maar is voor de rest niet te betalen (zo rond de miljoen dollar). Om toch wat info te geven:
Maximun snelheid: 600 km/h
Gewicht: 385 kg.
verbruik: 19 km/l.
range: 1000 km.
Het voertuig, zo zal ik het maar noemen heeft diverse malen gevlogen, maar het is niet iets wat we in de toekomst zouden kunnen gebruiken. Het is overigens Nog maar een 1 persoons voertuig, het had een auto moeten worden, maar gezien de constructie vind ik het geen voertuig voor op de weg…(click picture) Moller skycar

10 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.