Oeps, vautje
Oeps, vautje

Oeps, vautje(click picture) De voorzijde…

Het leven van een klusser gaat niet altijd over rozen. Je begint in de wc en eindigt in de berging dan. Tenminste, dat was wat er gebeurde. De wanden zijn gesloopt, de vloer is eruit, en na enig overleg werd besloten om de bestaande trekschakelaar (zo ouderwets) te verplaatsen en te vervangen door een normale schakelaar. Dat wordt dan even wat kapwerk, hak- en breekwerk voor de lasdozen en oeps, een hoop geraas in de berging. In ons enthousiasme waren we (de vriend van mijn dochter en Me!) wat al te voortvarend te werk gegaan en het resultaat was een vrij uitzicht vanuit de wc naar de berging. Ik bespaar u het verhaal over het boren van een gaatje door een draagbalk, dat begint te veel op werken te lijken in het weekend. Morgen weer werken voor de andere baas. Vandaag een beetje rustig aan en wellicht nog even naar buiten.(click picture) De achterzijde…

18 Comments

  1. off topic,
    gelukkig niet hoor.
    die dode was de grootste drugs dealer van het dorp al 15 jaar lang…………… crack, hard drug enz…………mijn neef is wel ondervraagd maar alleen door de plaatselijke krant.
    gelukkig maar, kan me er ook niks bij vooorstellen hoor.
    .-= carlaes last blog ..uit de krant =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.