Oh Nee, vrijdag de dertiende
Oh Nee, vrijdag de dertiende

Oh Nee, vrijdag de dertiende

Vandaag is het geloof ik vrijdag, de dertiende nog wel. Met moeite heb ik me gisteren naar huis gesleept na het werk en ben even later nog met vriend H. naar Praxis geweest om onze bestelde douchecabine op te halen, en daarna was ik op, bijna dood zeg maar. Ik hoop dat ik straks mijn bed uitkom en nog met een laatste inspanning de dag op het werk kan volbrengen. Ik heb wat afspraken lopen met een firma die ik moet nakomen en ik zal volhouden en zoveel mogelijk mensen aansteken met wat ik heb. Volgens mij een klein griepje met een zware verkoudheid, of andersom. Het voelt niet Mexicaans aan, maar verder… Tussen de middag probeer ik dan nog even een opstekertje te halen op de bloemenmarkt in Geleen. Dat opstekertje wordt volgens mij een hele school haringen…

17 Comments

 1. In vrijdag de dertiende geloof ik niet echt… enkel toen mijn oma vorig jaar stierf op vrijdag 13 mei. Dan denk je er toch even aan.
  Ik hoop zelf dat de griep niet te dichtbij komt! Ik vind het best eng.
  Woensdag heb ik al een spuitje gehaald omdat ik tot de risicogroep behoorde (juf).

 2. Volgens mij zit je behoorlijk in de lappenmand Me!
  Hopelijk loopt het niet zo slecht met je af als met de personen boven de kop “Ziekte golf teistert Nederland”,
  want volgens mij leven ze geen van allen meer! šŸ˜‰
  groetjes en beterschap!
  Elmar

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.