Gadakkie
Gadakkie

Gadakkie

Gadakkie wat een weekend, afgelopen vrijdag kwam echt de man met de hamer langs. Ik heb ’s avonds en ’s nachts een beetje in comaland gelegen. Ik geloof dat ik in het weekend het Kruitvat heb beroofd en alles meteen naar binnen heb gewerkt. Rest nu alleen nog het gevoel dat ik aan een rodeo heb meegedaan en verschillende keren van mijn paard ben gevallen. Overal spierpijn, en niet zo zuinig. Vandaag ga ik toch weer kijken of al mijn collega’s mijn bliksemaanval hebben overleefd of dat ik de laatste in de rij was. Ik kan het me gelukkig permitteren om het een paar dagen rustig aan te doen. Dank voor jullie vele goede wensen, en ja ik weet dat ik beter een paar dagen thuis had kunnen blijven, maar het zal wel de Friese inslag zijn, gewoon koppig en eigenzinnig. De foto van vandaag is mijn eerste “getonemapte” HDR foto Een goederenwagon op het perron van Montzen.(click picture) Montzen(BE)

19 Comments

  1. Je kunt dan wel een koppige Fries zijn, maar ik zou me toch maar (als wijze les van een Friesin ;-)) in acht nemen hoor Sjoerd.
    Je schiet er geen bal mee op straks nog langer achter de feiten aan te moeten hobbelen. Dan maar even toegeven aan de ellende en vooral ‘dy deljaan’!
    Sterkte ermee!!
    .-= Richtsjees laatste blog ..kiek-es =-.

  2. Uitzieken klinkt leuk, maar soms wordt je er thuis ook niet beter op en kan je beter je gedachten verzetten met voorzichtig wat werk gaan doen. Geldt voor mij meestal ook.
    Doe het idd rustig aan en succes bij het terug gaan werken.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.