De dag was te kort

De dag was te kort

Je hebt van die dagen die gewoon tekort zijn, waarbij je zoveel te doen hebt dat je gewoon tijd te kort komt. Gisteren was zo’n dag. Van die dagen beginnen normaal heel rustig en escaleren daarna. Servers die omvallen, PC’s die afstorten en ga zo maar door. En dan ben je aan het einde van de werkdag en dan moet je nog naar de fotoclub, kom je daar vanaf mag je nog even zelf je eten koken, de rest is al klaar, moet je nog even gauw een VPN verbinding opzetten, want in het weekend moet je kunnen werken, uiteraard sputtert windows 7 tegen en moet je op zoek naar 64 bit drivers en dan wil je nog maar een ding, en geloof me, dat is geen logje maken. Dat heb ik dus ook maar niet gedaan.

13 Comments

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: