Het is me wat.
Het is me wat.

Het is me wat.

Het zat even niet echt mee de afgelopen weken. Als ik alles de revue laat passeren was het me wat veel geworden en lag het klussen in een keer aan de kant. En dat is uiteraard niet goed. Eerst nog even het diner van vanmiddag verzorgen, ik zou een quiche maken, en daarna ga ik dan ook eens even extra aan de slag. We hebben een hoop materiaal en daar moet ook wat mee gedaan worden uiteraard. Ik weet nog niet wat ik ga doen en hoever ik kom vandaag, maar een begin maken doe ik zeker. Ik hou u uiteraard op de hoogte. Daarvoor is een blog een zeer goed stukje gereedschap. Hieronder een foto waar ik ben blijven steken. Nu nog even dat mes uit het varken halen…(click picture) WC

16 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.