Vakantie
Vakantie

Vakantie

Zo, vandaag nog even doorkomen en dan begin ik aan een welverdiende vakantie die in januari met twee weekjes wordt onderbroken. Maar dat leest u dan wel. Zelfs A. heeft na vandaag vakantie. Er vinden in deze vakantie, naar ik hoop, wat werkzaamheden plaats waar ik nu nog even niet over kan uitweiden. Als het zover is is hoort en ziet u het als eerste. Ik hoop uiteraard op heel veel sneeuw, de sneeuw die hier niet gevallen is… ik hoef er dan toch niet uit, hooguit om foto’s te maken van alle mensen die dan met de auto stranden in hun aanloop naar de top van onze straat. Maar goed, die sneeuw ligt er voorlopig nog niet en ik ben nog niet klaar vandaag. Een beetje spanning en sensatie mag er wel in zitten in de laatste twee weken. Zeker na drie dagen cursus over Dell Equallogic systemen (data storage)

Plaatje: Dell

18 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.