Sneeuw, yes
Sneeuw, yes

Sneeuw, yes

Langzaam aan werd het gisteravond witter en witter hier. Mijn favoriete neerslag kwam langzaam dwarrelend naar beneden vallen. In de Limburger van gister stond het onderstaande plaatje van Paul Kusters. Ik vond het zo goed passen bij mijn site dat ik het geleend heb. Sorry Paul, maar ik kan zelf niet zo mooi tekenen. Zo stond ik gisteravond in een doe-het-zelf zaak te kijken naar stekerdozen die je met een afstandsbediening in en uit kunt schakelen. Ik schrok me rot van de prijzen, maar omdat we niet goed bij sommige wandcontactdozen kunnen komen is dat een uitkomst, en de oude was kaduuk. Kom ik bij de kassa om af te rekenen komt er maar 38% van de prijs op de bon te staan. Dat was toch gauw even 27 euro verdiend. U snapt het al, denk ik zo. Als u nu het antwoord geeft verzin ik in de loop van de dag de vraag wel…

Plaatje: Paul Kusters Dagblad de Limburger

24 reacties

 1. ’t Is een wondermooie wereld hier! Alles wat naar beneden is gekomen donderdag, ligt er nog en vanmiddag kwam er voorzichtig nog wat bij. Als ik de voorspellingen mag geloven komt er nog een bakvol aan, niks mis mee!!
  Vanmiddag had ik een reenie waardoor ik waarachtig niet kon sleeen of er op uit om foto’s te maken maar ach. Morgen weer een dag!
  Het komt jullie kant ook al op, toch? Wat een bofferds, al die mensen die kerstvakantie hebben. Ik mag maandag weer naar mijn werk, misschien wel weer lopend, dat beviel me prima namelijk 😉
  Geniet Sjoerd!
  .-= Richtsjees laatste blog ..witte wereld… =-.

 2. Nope, ik vind het maar niks..ik moet er door..late dienst en dan nachten…tijden dat het het gevaarlijkst is…maar ja…ik hoop dat het weer vlug weg is.

  OT : vrijdag op rtl 8..iets waarvoor je beslist voor de buis gaat zitten :-)…en ik kan hem net niet helemaal uitkijken..omdat ik om 23.00u moet werken 🙁

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.