Booming business: Bomen business
Booming business: Bomen business

Booming business: Bomen business

Booming business lijkt het wel, iedereen wil een kerstboom. Zo maakte mijn vrouw mij erop attent dat een kunstboom zo’n 17 jaar mee moet gaan voordat je er millieutechnisch gezien, aan verdient. Logisch ook, want een echte boom is niets meer en minder dan een snijbloem. Die worden ook aangeplant en geoogst en hetzelfde geldt uiteraard dan ook voor de kerstboombossen. Daarom staat er ook dit jaar weer een echte boom in de kamer, milieu verantwoord gepland, en ik zorg er ook voor dat bij het opruimen de natuur zijn gang kan gaan en het boompje niet in vlammen op gaat. Mijn dochter heeft de boom opgetuigd en ik zal hem uiteindelijk wel weer mogen aftuigen. Hoewel mij bij het laatste woord andere associaties door mijn hoofd spelen gebeurt een en ander hier ordelijk. U kunt de foto straks ook tegenkomen in het kerstbomenbos van Renesmurf. Die zorgt ervoor dat ik straks nog weet welke bomen ik in de loop van de jaren in de kamer heb gehad.(click picture) Kerstboom 2009

13 reacties

  1. Hier staan gewoon 3 kunstbomen die we al jaren hebben. Soms wordt ik wel een beetje moe van het feit dat je tegenwoordig overal over moet nadenken of het wel milieu vriendelijk genoeg is. Vroeger kocht je gewoon een echte boom en ging op oudejaarsnacht de fik erin.
    .-= Johnes laatste blog ..Thunderbird 3 =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.