Upgrade en Update
Upgrade en Update

Upgrade en Update(click picture) De voordeur

Upgraden is niet altijd een plezierige bezigheid. Vooral als je blog daarna niet meer doet wat je denkt dat die zou moeten doen. Na de upgrade naar WordPress 2.9 raakten er verschillende zaken in het ongerede zullen we maar zeggen. Ik ben zelf aan de slag gegaan om te kijken waar ik mijn problemen zou kunnen oplossen en had na twee dagen weer een werkende backsite. Gelukkig was er aan de voorkant niets te zien, zij het dat enkele blogs wat later verschenen dan gepland, dat werkte namelijk ook niet meer. En daarna dacht ik bij mijzelf waarom niet meteen in het diepe springen en mijn steentje bij te dragen aan de verdere ontwikkelingen van het WordPress systeem. Vanaf nu draait mijn site dan ook alleen op beta’s en pre-releases en duik ik zelf weer in de achtergronden van PHP. Gezien mijn opleidingen in PHP mag dat niet echt een probleem zijn en moeilijke puzzels zijn uitdagingen.
Een update had u nog te goed van onze verbouwing. De stilte is doorbroken en we zijn weer up en running. De kozijnen zijn allemaal geplaatst en alles werkt naar behoren. Het schilderwerk daarvan doen we in het voorjaar als de temperatuur hoog genoeg is. Dank hierbij aan de firma Kirpensteyn uit Landgraaf die dit keurig heeft aangepakt en opgelost voor ons. De stroom in de berging is ook aangelegd, dus ook daar kunnen we aan de slag.
De foto’s laten het tussenresultaat van de kozijnen zien in de grondverf (en ja, de ramen zijn nu gewassen en het balkon wordt ook nog aangepakt).(click picture) Het balkon

20 reacties

 1. Loggen over loggen is altijd heel interesant, loggen over upgrades totaal niet.
  En verbouwingen zijn altijd wel aangenaam om mee te beleven, vooal omdat ik er zelf gelukkig momenteel geen last van heb. Op 4 januari begin ik overigens gewoon weer met schilderen.
  .-= Renesmurfes laatste blog ..Plaatjes =-.

 2. Bij mij is het nu wel goed gegaan, maar ik blijf het eng vinden. Ik heb nu wel dat wanneer je een blog maakt in je editor, je gewoon tekst onder het plaatje ziet, maar als je het plaats staat de tekst er ineens omheen, zulke dingen. Plus wanneer ik hem wil plaatsen blijft ie hangen. Niet zo erg allemaal, maar wel kleine dingetjes. Gelukkig voor jou dat jij het zelf op kan lossen en dat je nu die beta versie hebt. Die zal dan wel beter zijn neem ik aan. Fijne tweede kerstdag, voor jou en je familie!
  .-= Liesbethes laatste blog ..Kerstwensen 2009 =-.

 3. Na de update naar WordPress 2.9 kon ik mijn back-end niet meer in. 2.8 stond bij mij in het Nederlands, maar die is voor 2.9 nog niet beschikbaar, daarom had ik de Amerikaanse geinstalleerd. Nadat ik in de config-file nl-NL gewijzigd had in en_US loopt WP weer als een zonnetje.
  .-= Johnes laatste blog ..Kerstgroet =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.