Upgrade en Update(click picture) De voordeur

Upgraden is niet altijd een plezierige bezigheid. Vooral als je blog daarna niet meer doet wat je denkt dat die zou moeten doen. Na de upgrade naar WordPress 2.9 raakten er verschillende zaken in het ongerede zullen we maar zeggen. Ik ben zelf aan de slag gegaan om te kijken waar ik mijn problemen zou kunnen oplossen en had na twee dagen weer een werkende backsite. Gelukkig was er aan de voorkant niets te zien, zij het dat enkele blogs wat later verschenen dan gepland, dat werkte namelijk ook niet meer. En daarna dacht ik bij mijzelf waarom niet meteen in het diepe springen en mijn steentje bij te dragen aan de verdere ontwikkelingen van het WordPress systeem. Vanaf nu draait mijn site dan ook alleen op beta’s en pre-releases en duik ik zelf weer in de achtergronden van PHP. Gezien mijn opleidingen in PHP mag dat niet echt een probleem zijn en moeilijke puzzels zijn uitdagingen.
Een update had u nog te goed van onze verbouwing. De stilte is doorbroken en we zijn weer up en running. De kozijnen zijn allemaal geplaatst en alles werkt naar behoren. Het schilderwerk daarvan doen we in het voorjaar als de temperatuur hoog genoeg is. Dank hierbij aan de firma Kirpensteyn uit Landgraaf die dit keurig heeft aangepakt en opgelost voor ons. De stroom in de berging is ook aangelegd, dus ook daar kunnen we aan de slag.
De foto’s laten het tussenresultaat van de kozijnen zien in de grondverf (en ja, de ramen zijn nu gewassen en het balkon wordt ook nog aangepakt).(click picture) Het balkon

20 Comments

 1. Hoi,

  Hoe heb je de bug met geplande berichten opgelost?
  Na de update 2.9 lukt het niet meer.

  Emmel
  .-= Emmeles laatste blog ..Gevels =-.

 2. Men, gelukkig zit de boel weer dicht. Strakke voordeur geworden 🙂
  .-= mikelodeones laatste blog ..Voeding en afslanken… =-.

 3. Ja heel plezierig, een dicht huis! Leve de firma Kirpensteyn. (Mooie naam ook!)Nu alleen dat verfje nog. Hier gaat vandaag al de verfbus open, maar dan wel binnenshuis.
  .-= aarghes laatste blog ..Hoe de dingen kunnen lopen =-.

 4. Gelukkig dat de voor- en achterkant weer dicht is. Mooie voordeur zeg.
  .-= Irenees laatste blog ..Tralala =-.

 5. Dat ziet er goed uit.

  Ben je nog altijd dankbaar voor je hulp met mijn blog. Zelf hoop ik ook elke keer dat het maar goed gaat met upgraden want stel je voor als het niet werkt, dat is vaak veel werk of in ieder geval veel gezoek.
  .-= lisaes laatste blog ..Cookie Fabriek =-.

 6. Loggen over loggen is altijd heel interesant, loggen over upgrades totaal niet.
  En verbouwingen zijn altijd wel aangenaam om mee te beleven, vooal omdat ik er zelf gelukkig momenteel geen last van heb. Op 4 januari begin ik overigens gewoon weer met schilderen.
  .-= Renesmurfes laatste blog ..Plaatjes =-.

 7. de resultaten van het werk aan je huis mogen gezien worden.
  .-= franckyes laatste blog ..kookpunt =-.

 8. Mooi dat het met de verbouwingswerkzaamheden goed gaat.
  Nog mooier dat de upgrade van WP naar 2.9 met vallen en opstaan goed is verlopen. Als ik dat zo hoor en lees, lijkt het mij beter om die upgrade voorlopig maar te laten voor wat het is …
  .-= Jan K.es laatste blog ..Skywatch Friday 76 =-.

 9. Het verhaal van het upgraden van je huis kan ik volgen. Dat ziet er goed uit. Het andere upgraden laat ik graag aan anderen over.
  .-= hansckees laatste blog ..HOLLEND DE KERST IN =-.

 10. Bij mij is het nu wel goed gegaan, maar ik blijf het eng vinden. Ik heb nu wel dat wanneer je een blog maakt in je editor, je gewoon tekst onder het plaatje ziet, maar als je het plaats staat de tekst er ineens omheen, zulke dingen. Plus wanneer ik hem wil plaatsen blijft ie hangen. Niet zo erg allemaal, maar wel kleine dingetjes. Gelukkig voor jou dat jij het zelf op kan lossen en dat je nu die beta versie hebt. Die zal dan wel beter zijn neem ik aan. Fijne tweede kerstdag, voor jou en je familie!
  .-= Liesbethes laatste blog ..Kerstwensen 2009 =-.

 11. ziet er goed uit zo.
  succes
  .-= carlaes laatste blog ..fijne kerstdagen =-.

 12. De 2.9 versie heeft stof doen opwaaien. Leuk dat je ook mee doet met de ontwikkeling.
  .-= Redstares laatste blog ..Betty Blue, =-.

 13. Wat een gedoe allemaal zeg met zo,n update.
  .-= Leibelees laatste blog ..Beroofd van de bloedband =-.

 14. Jij ook al problemen, je bent niet de enige.. ik dacht dat ik ALLES kwijt was =s
  Trouwens: je hebt dus geen idee om de subpagina’s helemaal te includen in de parent page?
  .-= Rowines laatste blog ..Nieuwe categorie eReviewse =-.

 15. Ik heb nog niet geupdated naar 2.9. Voor een niet-deskundige is nog even wachten beter?
  .-= tones laatste blog ..Eindelijk weer eens een witte kerste =-.

 16. Na de update naar WordPress 2.9 kon ik mijn back-end niet meer in. 2.8 stond bij mij in het Nederlands, maar die is voor 2.9 nog niet beschikbaar, daarom had ik de Amerikaanse geinstalleerd. Nadat ik in de config-file nl-NL gewijzigd had in en_US loopt WP weer als een zonnetje.
  .-= Johnes laatste blog ..Kerstgroet =-.

 17. Fijn dat er weer schot in zit!

 18. Dus tussen alle bedrijven wordt er echt hard gewerkt.
  Succes vandaag weer.
  .-= marjolijnes laatste blog ..Pluk de dag…. =-.

 19. Mooi hoor. Dat ziet er al stukken beter uit dan het was. De waarde stijgt weer van je huisje.
  .-= Brilliees laatste blog ..Een zalige kerst =-.

Geef een reactie