I need more time
I need more time

I need more time

Letterlijk en figuurlijk heb ik meer tijd nodig. Gisteravond heb ik na mijn werktijd met mijn vriend H. het kozijn naar de nieuwe werkplaats voor mij op maat gemaakt en de opening afgetekend voor het uit te kloppen gat dat er vanavond na mijn werk met een beetje goede wil uitgaat zodat daarna het kozijn kan worden geplaatst. Op verzoek zal ik daar dan even een foto van maken die ik later kan plaatsen. In de tijd dat we aan het werk waren speelde het zoontje van H. even met een van onze katten, die daar niet niet aan gewend is. Resultaat was een kras over zijn gezicht en uiteraard een huilbui. Tsja, hij had net de verkeerde van de twee katten uitgezocht de andere kan wel wat hebben. Als je naar hieronder kijkt kun je begrijpen dat die twee beesten hun eigen rangorde hebben. En de stoel van de baas staat daarin bovenaan. Ik mag er af en toe bij zitten…(click picture) Sneeuw

19 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.