Winter in gebrook
Winter in gebrook

Winter in gebrook

Ik mag niet liegen, ook hier is wel enige sneeuw gevallen. Alleen niet genoeg voor de plaatjes die ik wil maken. Dan was het vorig jaar toch beter. Maar wat mij betreft mag dit weer wel even aanhouden. Ik heb er niets op tegen. Oke, het is slecht voor je beurs, al dat stoken, en het is ook slecht voor het milieu, maar ik denk dat door wat langere periodes van kou, er veel ongedierte wat mee is gekomen uit de tropen, nu het loodje legt. En dat geeft de inheemse dieren en plantensoorten weer wat meer ruimte. Aan de andere kant ben ik geen bioloog, ik kan dat niet staven met feiten. Btw: Ik heb van bijna iedereen de achtertuin al gezien, dus kan die van mij er ook nog wel even bij, op de foto onze klimop met bessen…(Hedera Helix)
De eerste klusdag zit er ook al weer op. Een keukenblok in de berging geplaatst en aangesloten op de afvoer en een muurtje tussen de garage en de berging dicht gemetseld met gipsbetonblokken. Morgen nog en dan is het alweer weekend.(click picture) Sneeuw

19 reacties

 1. Fijn dat jullie daar in het zonnige zuiden nu ook kunnen meegenieten van de sneeuw! 😉
  Ik krijg er voorlopig nog geen genoeg van, en van schilderen komt daardoor nu even weinig, maar ja die keuken smelt niet weg! 😉
  groetjes,
  Elmar

 2. Ik ben helemaal klaar met de foto’s “in t wit”!!
  Geef mij maar een lekker tropisch eiland, dan ga ik weer foto’s maken!
  Hoewel dit wel allemaal erg aan vroeger doet denken vertelde ik net mijn puberdochter die er nu wel helemaal klaar mee was!!!
  .-= sillymees laatste blog ..Gatver!! =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.