Daisy op wacht
Daisy op wacht

Daisy op wacht

Ik weet niet wat onze huidige katten met schoenen hebben, maar dat is heel wat. Macey gebruikt schoenen om er sleetje mee te rijden. Die neemt een aanloop, duikt met twee poten in de neus van de schoen en gaat zo de kamer door. Ik hoef maar een greep naar de camera te doen en ze doet net alsof er niets aan de hand is en laat alles met rust. Daisy is de onschuld zelf, die bewaakt een paar schoenen met haar leven. Zet ze maar ergens neer en madame zit er bij met een blik van “niet aantrekken hoor, ik wil niet alleen blijven”. Schoenen weg, baasje weg… Maar als we weg zijn en de tijd nadert dat we thuiskomen, zit Macey op de trap te wachten op de eerste die naar boven komt, en Daisy bij de voerbak, maakt niet uit of een van de kinderen die al gevuld heeft. Eerst moeten wij thuis zijn. Ze zijn alleen een beetje van slag af door de korte werkweken van twee dagen. Ik niet, ik vind het heerlijk. Twee dagen werken en een dag vrij, en dan twee dagen werken en twee dagen vrij. Ik ben een gelukkig mens en kan dit nog heel lang volhouden hoop ik. Maar waarschijnlijk zal een van de volgende kabinetten ook hier wel een poot voor dwars zetten.

Me!

15 reacties

 1. Geweldig Me!
  Als het eind november, begin december, was geweest had ik gedacht dat ze op Sinterklaas of Zwarte Piet zat te wachten. 😉
  Katten zijn eigenwijze creaturen en hebben allemaal zo hun eigenaardigheden, zo hebben wij een dame die mee naar het toilet wil en alleen daar wil ze worden aangehaald. Hoezo vreemd….
  groetjes en een fijn weekend!
  Elmar

 2. Grijns…
  Wij hebben ook zo’n eigenwijs stel, die altijd vinden dat de brokken in hun eigen bakje ‘niet te vreten zijn’, tot je de identieke brokken in het bakje van de tegenpartij doet, en ze die plots overheerlijk lijken te vinden. (Maar al lusten ze de eigen brokken niet, dat betekent nog niet dat hun speelkameraad er van mag eten he!!!)
  .-= AnneTannees laatste blog ..Warrelknoest e Burr, burl =-.

 3. Onze katten lijken meer op een stelletje hangjongeren of kut-marokkaantjes. En het maakt voor hen geen verschil of we thuis zijn of niet. Het eerst volgende kabinet zal niet lang zitten maar lang genoeg om iedere arbeidsplek naar de verdommenis te helpen. Minister President Blonde Geert heeft daar een uitstekend talent voor.
  .-= Leibelees laatste blog ..Verdwenen namen =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.