Hebbies (2)
Hebbies (2)

Hebbies (2)

Zoals uit de reacties blijkt zijn onder mijn lezers bijna geen hebbies. Andere reacties zo als op het werk leverde een pittige discussie op. Is een PC een eerste levensbehoefte of kan je zonder. Is iedereen met een digitale camera een hebbie, is een plasma tv hebbies en ga zo maar door. Is het hebben van een nieuw mobieltje hebbie, heb je een blue-ray speler nodig of vult u zelf maar aan… Volgens algemeen aanvaardbare specificaties is de volgende stelling ontstaan.

Een hebbie is iemand die alleen maar nieuwe spullen heeft en de laatste trends op het gebied van gadgets volgt en koopt.

U hoeft het er niet mee eens te zijn, en aanvullingen zijn uiteraard welkom. Maar ik val nog steeds redelijk onder deze groep.
Buiten dat ben ik uiteraard ook nog even thuis aan de bak geweest, echter een mailtje in de loop van de ochtend deed mij beseffen dat ik niet alles meer online heb daarboven in de knutsch. Ik was zowaar vergeten dat ik met collega Frank naar een intro zou gaan voor een cursus digitale fotografie in Genk. Opleidingen zijn daar spotgoedkoop en je wil toch weten waar we in maart mee beginnen. Maar het viel helemaal buiten de planning. Dat wordt dus overwerken in het weekend, of extra hulptroepen inschakelen.


Groene hebbies...

(klik op het plaatje voor een grotere afbeelding)

16 Comments

  1. Het interesseert mij echt niet. Als je tien jaar zonder auto kan leven, (zonder het echt te missen). wat ik ook onder een hebbeding versta, vind ik mezelf toch geen hebbie. Dus ik ben het wel met je stelling eens. Moet even denken aan mijn vader. Die is al afgehaakt toen de pc verscheen en hij heeft nooit een cd speler gehad, nog steeds een draaitafel.
    .-= Liesbethes laatste blog ..Serenade aan mijn hond =-.

  2. Het gaat mij niet alleen om het nieuwste van het nieuwste, ik wil gewoon alleen iets goeds hebben, maar als ik daarmee een Hebbie ben, so be it… we werken er ook hard genoeg voor om het ons te kunnen veroorloven dus ik voel me er niet schuldig over,
    .-= Chantales laatste blog ..Het vrolijkste weekblad =-.

  3. Met je stelling ben ik het wel eens, maar reken mezelf niet tot die categorie. Ik volg wel alle ontwikkelingen op computer gebied maar dat wil niet zeggen dat ik het ook allemaal direct moet hebben. Bijvoorbeeld op software gebied maak ik hoofdzakelijk gebruik van opensource. De pc is inmiddels wel een eerste levensbehoefte geworden.
    .-= Johnes laatste blog ..Australian Open =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.