Vorkje prikken
Vorkje prikken

Vorkje prikken

Gistermorgen hebben we voor de afwisseling eens heel decadent gedaan en zijn we uit gaan ontbijten. We waren lekker vroeg op en besloten om voor de afwisseling eens niet thuis wat te maken maar om bij Intratuin in Heerlen te gaan ontbijten. We vielen met de neus in de (echte) boter. En kregen omdat het carnaval is een heus katerontbijt. Spek en ei, een kop koffie, een glas jus d’orange, een gekookt eitje en twee broodjes met veel beleg voor nog geen drie euro per persoon. Daar kun je het bij Appie niet voor krijgen zagen we even later. Wist u overigens dat u afvalt als u een stevig ontbijt tot u neemt, die Britten doen het dus zo slecht nog niet. Maar goed, onderweg naar Appie in Beek viel de verlichting van de auto aan de achterzijde geheel uit. Niets deed het meer, geen licht, geen knipperlicht en geen remlicht. Het hielp dus ook niet dat ik een setje reserve lampen bij me had. Op de terugweg toch maar even bij Auto Schloesser langs. Die had al snel gevonden waar het euvel zich bevond en kon het gelukkig binnen korte tijd oplossen. Een gebroken massakabel had kortsluiting veroorzaakt. Twee nieuwe achterlampen erin, twintig minuten werk, en de kosten, laat maar zitten, service van de zaak. Kijk, en daarvoor koop ik nu een auto daar…

Me!

19 Comments

 1. Ah Me! Ik kom net een beetje bij, …gister overgehaald om toch carnaval te vieren. pfff.
  En zie nu je heerlijke ontbijt. Maar daar moet ik dus nog niet aan denken, spek, ei …brrr
  Ik denk dat ik nog een kater heb.

  Fijn dat jullie genoten hebben en de auto weer toppie is.

  Liefs, Angel
  .-= Angeles laatste blog ..liefde.. =-.

 2. Zo, wat een bord cholesterol. De Britten zijn wat hun gemiddeld gewicht betreft er nog zorgelijker aan toe dan de Amerikanen, dus ik zou daar geen voorbeeld aan nemen. Een stevig ontbijt is prima, maar dan wel zonder spek en worstjes. Hear, hear.
  .-= Irenees laatste blog ..Stilleventje =-.

 3. mmmmm Herlijk zo’n full English breakfast! Dat mis ik af en toe well zo’n Engels ontbijt! 😉
  Geweldige service bij die garage ik kan me voorstellen dat je daar graag zaken mee doet! 🙂
  groetjes,
  Elmar

 4. Dat ziet er lekker uit. Ik hoef zo’n ontbijt niet op mijn nuchtere maag, maar tussen de middag zou het me beter smaken.
  Dacht je een auto had met de 3 letters uit Beieren. Die zouden toch niet zo’n probleem mogen hebben. Ik heb er ooit ook een gehad en had behoorlijk wat problemen met de remmen.
  .-= Johnes laatste blog ..Jazzlegende John Dankworth overleden =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.