Gistermorgen hebben we voor de afwisseling eens heel decadent gedaan en zijn we uit gaan ontbijten. We waren lekker vroeg op en besloten om voor de afwisseling eens niet thuis wat te maken maar om bij Intratuin in Heerlen te gaan ontbijten. We vielen met de neus in de (echte) boter. En kregen omdat het carnaval is een heus katerontbijt. Spek en ei, een kop koffie, een glas jus d’orange, een gekookt eitje en twee broodjes met veel beleg voor nog geen drie euro per persoon. Daar kun je het bij Appie niet voor krijgen zagen we even later. Wist u overigens dat u afvalt als u een stevig ontbijt tot u neemt, die Britten doen het dus zo slecht nog niet. Maar goed, onderweg naar Appie in Beek viel de verlichting van de auto aan de achterzijde geheel uit. Niets deed het meer, geen licht, geen knipperlicht en geen remlicht. Het hielp dus ook niet dat ik een setje reserve lampen bij me had. Op de terugweg toch maar even bij Auto Schloesser langs. Die had al snel gevonden waar het euvel zich bevond en kon het gelukkig binnen korte tijd oplossen. Een gebroken massakabel had kortsluiting veroorzaakt. Twee nieuwe achterlampen erin, twintig minuten werk, en de kosten, laat maar zitten, service van de zaak. Kijk, en daarvoor koop ik nu een auto daar…

Me!

19 Comments

 1. Ah Me! Ik kom net een beetje bij, …gister overgehaald om toch carnaval te vieren. pfff.
  En zie nu je heerlijke ontbijt. Maar daar moet ik dus nog niet aan denken, spek, ei …brrr
  Ik denk dat ik nog een kater heb.

  Fijn dat jullie genoten hebben en de auto weer toppie is.

  Liefs, Angel
  .-= Angeles laatste blog ..liefde.. =-.

 2. Zo, wat een bord cholesterol. De Britten zijn wat hun gemiddeld gewicht betreft er nog zorgelijker aan toe dan de Amerikanen, dus ik zou daar geen voorbeeld aan nemen. Een stevig ontbijt is prima, maar dan wel zonder spek en worstjes. Hear, hear.
  .-= Irenees laatste blog ..Stilleventje =-.

 3. mmmmm Herlijk zo’n full English breakfast! Dat mis ik af en toe well zo’n Engels ontbijt! 😉
  Geweldige service bij die garage ik kan me voorstellen dat je daar graag zaken mee doet! 🙂
  groetjes,
  Elmar

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.