Lelijke eend (2)
Lelijke eend (2)

Lelijke eend (2)

Me!

U vond een tijdje terug hier al eens een Mondriaan eend, bij wijze van grap. Maar de lelijke eend was echt niet zo’n slechte wagen. Wist u dat er op het moment geen Citroen is die zuiniger is dan de eend, ook niet de allerkleinste. Het trekt niet op, rijdt niet hard, is gammel, maar uitermate zuinig. Tegenwoordig moeten de auto’s aan zoveel veiligheidszaken voldoen dat de gemiddelde auto wel heel erg zwaar geworden is. Volgens mij kunnen ze een eend na een crashtest meteen als postpakketje inpakken en naar de sloop brengen. In mijn vitrine staan diverse eend modellen, en ook vreemde lelijke eend modellen. In de loop van de tijd hebben ze daar hele mooie, en rare dingen mee gedaan. Mijn zoektocht op het net leverde de bijgaande plaatjes op.

Me!

Me!

14 Comments

  1. ton

    Ik heb twee besteleenden gehad. De tweede met extra zijramen en een achterbank. Toen het derde kind kwam, werd er een Renault 4 aangeschaft, want door de stang in de eendenbank konden er geen drie achterin zitten. Ik ben natuurlijk later wel weer op het Citroen-pad teruggekeerd.
    .-= tones laatste blog ..Even rustig aan =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.