Malloten
Malloten

Malloten

Gisteren was ik wat eerder thuis dan gebruikelijk, A. had cursus en die moest ik later ophalen. Toen ik haar moest gaan halen stond er een zwarte auto voor de deur geparkeerd. Daar sta je dan, je kunt niet weg. Na aanbellen bij diverse buren kwam uiteindelijk de eigenaar naar buiten. Die heb ik uiteraard verteld dat ik daar niet zo gelukkig mee was. Maar goed, ik had inmiddels haast en nadat hij de auto wat verplaatst had, kon ik A. gaan halen. A. stapte net in de auto toen mijn dochter belde dat er ene malloot met een zwarte auto twee maal mijn garage deur had geramd. Thuis gekomen even de schade opgenomen en alsnog de politie gebeld. Met veel geweld heb ik de beschadigde secties dusdanig recht geslagen, scharnieren terug geplaatst welke verbogen waren, maar de deur, die er nota bene nog niet zolang in zit, moet vervangen worden. Helaas had mijn dochter S. niet de kans gezien om van deze auto het kenteken in zich op te nemen. Er wonen rare mensen op deze aardkloot.


De garagepoort in betere tijden

(click picture) De garagepoort in betere tijden

21 Comments

 1. Wat een sneu figuur zeg! Maar als het dezelfde kerel was van dezelfde zwarte auto (wat wel logisch lijkt, waarschijnlijk op zijn pik getrapt) dan kun je toch even informeren bij dat huis waar hij uit kwam? Blijft natuurlijk waardeloos, dit hele gebeuren! Sterkte met je deur!!

 2. Lekker dan! Mensen zijn raar. Bij ons in de portiek gaat het ook vies aan toe tegenwoordig, je staat er naar te kijken maar niemand die het opruimt. Moedeloos wordt ik ervan. Vanochtend op de stoep lag het grofvuil dat aangeboden was helemaal verspreid, je kan haast niet lopen. Mensen zijn aso!!
  .-= Lisaes laatste blog ..Communicatie Buzz =-.

 3. Heeft die zwarte autobezitter de “malloot” het soms expres gedaan? Omdat hij zijn plekje wilde houden.
  Wat een waardeloos figuur om er dan ook nog van door te gaan. Bah!

  Sterkte met deur!, liefs, Angel
  .-= Angeles laatste blog ..jij.. =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.