Goh, maandag vandaag
Goh, maandag vandaag

Goh, maandag vandaag

Gisteren liep in het begin als een zonnetje, sneeuw, koud, maar dat mocht de pret niet drukken. We hadden een hele lijst gemaakt van wat er allemaal gedaan moest worden en hebben deze netjes afgewerkt. Van het vervangen van een knipperlicht, tot het halen van houtlijm en schroeven. Daarna aan het werk uiteraard. Alleen dat viel tegen. Wat ik wil, gaat niet, maar moet er toch komen. Een mooie boekenkast, twee rijen dik, tussen twee muren met een lengte van drie meter tegen het plafond. Alleen zijn de muren zo verdomt gatverpielekes scheef dat ik hem niet op de vloer in elkaar kan zetten. Daar moet ik dus nog een nachtje over slapen en daarna daar mijn licht over laten schijnen. Hij is overigens wel al gedeeltelijk klaar. Maar goed, ergens ervaar ik dat als luxe problemen die alleen wat meer tijd gaan vergen dan gepland. Daar kom ik wel mee klaar. Als je alles wat je doet beschouwt als een uitdaging, dan lukt het uiteindelijk wel. Vandaag is het voor mij weer maandag, en morgen vrijdag…

Me!

17 Comments

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: