Fotocursus in de praktijk
Fotocursus in de praktijk

Fotocursus in de praktijk


Mestreech 14 maart 2010

Gisteren kregen we onze eerste praktijk les in fotograferen. Voor de Belgen een uitje, voor ons een thuiswedstrijd. Maastricht. Maastricht heeft voor elk wat wils in petto. Startpunt was de moderne voetgangersbrug (Hoge brug) bij het Centre Ceramique. Daar heb ik dan ook meteen de cursisten vereeuwigd. En op een wandeling door Maastrict kom je uiteraard van alles tegen. Nadeel was een beetje de grauwe lucht waar ieder moment water uit dreigde te komen. Niet echt plezierig dus, maar het bleef gelukkig helemaal droog. En ook bij moeilijke omstandigheden moet je mooie plaatjes kunnen maken. Een van de opdrachten was het in beeld brengen van beweging. Zoals je op de onderste foto’s kunt zien heb ik een behoorlijke zwieper aan dit ik denk een metertje of zes grote waterrad van de Bisschopsmolen moeten geven om het zo snel te krijgen. Voor de deskundigen onder u, gewoon de sluitertijd van de camera vergroten.


Mestreech 14 maart 2010


Mestreech 14 maart 2010

15 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.