Een stempel op je kont met het woordje gezond
Een stempel op je kont met het woordje gezond

Een stempel op je kont met het woordje gezond

Als je geen keurmerk veilig wonen hebt komt de politie niet meer naar je toe. Als je geen keurmerk brandveiligheid hebt, komt de brandweer niet meer blussen. Ben je te dik of rook je, dan niet meer in het ziekenfonds. Drink je geen alcohol, wordt je niet meer gecremeerd. Simonis heeft het nooit geweten dat het niet mocht. En waarschijnlijk kunt u er ook nog wel een paar verzinnen, maar ik begin me langzaam af te vragen waar we hier in deze bananenrepubliek mee bezig zijn. Maar ja, wat moet je, verhuizen naar Belgie is ook geen oplossing. Ik kan hooguit nog naar Luxemburg, een sprookjesland heb ik gehoord, met nog authentieke heksen die nog historische relaties hebben met Nederland. En volgens mij ben ik sneller in Luxemburg dan in Friesland. Alhoewel, zouden die sprookjesfiguren daar, Harrie Potter op ons afgestuurd hebben

Me! from bVision

20 Comments

 1. Als klap op de vuurpeil: je bestaat alleen nog maar in een bordeauxrood boekje. Niemand die nog gelooft dat als je zegt wie je bent dat je dat ook bent. Komt je met het bordeauxrode boekje, dan besta je in eens weer. In China was dat toch ooit gewoon rood? Harry Potter bestaat ook alleen maar in boeken, bestaan we eigenlijk wel……..

 2. Keurmerk voor veilig wonen, ik heb gewoon een big black dog! Niemand durft hier nog naar binnen!!
  Shit, ik moet aan de alcohol,houdt niet zo van wormen en andere kriebelige beestjes…..

  Bedankt voor de info, enne, wat was je snel met je reactie zeg… stond er amper op!!!

  Fijn weekeind
  .-= sillymees laatste blog ..Ex and new lovers! =-.

 3. Je bent misschien sneller in Luxemburg dan in Friesland, in Belgie zijn ze weer heel erg goed in flitsen, bijna bij elk gat dat er in de weg zit.
  Al met al is wonen, en leven, toch iets meer dan de te hanteren regels, die kom je toch overal tegen.
  .-= Renesmurfes laatste blog ..Foto`s =-.

 4. V.

  Naar Luxemburg gaan haalt ook niet veel meer uit hoor. Als gevolg van de Europese superregelneven met hun onuitputtelijke reglementeringsdrang komen we allemaal stilaan in een openluchtgevangenis te wonen.
  .-= V.es laatste blog ..Vrienden =-.

 5. Geen keurmerk voor veilig wonen hebben heeft natuurlijk wel het voordeel dat, omdat de politie toch niet naar je toe komt, je rustig een hele grote wietplantage kunt hebben in je huis. Of dat je er rustig een aantal politici in gijzeling kunt houden of er een tribunaal dat doodstraffen uit kan delen en uitvoeren van zedeloze priesters.
  .-= Leibelees laatste blog ..Wir haben es nicht gewusst =-.

 6. Tja, we zullen het er mee moeten doen, al die bobo’s moeten toch wat roepen.
  De praktijk zal uitwijzen wat er allemaal van terecht komt.
  Verheug je, morgen is het nationale slaapdag, hoor ik net op het nieuws.
  Dat is dan wel weer leuk…haha.
  Smakelijk visje vanmiddag.
  .-= Marjolijnes laatste blog ..Plannen…. =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.