Zomers
Zomers

Zomers

Gisteren was het heerlijk weer, 21 graden hier in het zonnige zuiden. Echt weer om eens van alles uit de kast te halen. In dit geval mijn vaste computer met alles erop en eraan zoals printers,routers, switches etc.. Deze is verhuisd naar de berging en de kast staat momenteel even buiten op het terras te wachten op een later transport. Waarheen weten we nog niet maar daar vinden we wel een nieuwe eigenaar voor. En deze actie heeft heel veel ruimte in de kamer opgeleverd. De kast was namelijk 60 cm diep en 1 meter 20 breed. en dat eigenlijk in de doorgang van de keuken naar de kamer. Alleen die kast is echt loodzwaar, en na al een dag gerommeld te hebben en de kast met moeite versleept te hebben naar het terras dacht ik even op de bank met een boekje te kunnen uitrusten. Jammer dan, na de eerste bladzijde is er een stukje uit mijn geheugen gewist. Ik las bij Francky wat dat is, voorjaarsmoeheid. Daar moet je dan gewoon even aan toegeven. Ze hebben er ook een etiketje op geplakt, SAD, en dat staat voor Seosonal Affective Disorder. Ik sluit af met wat tips, en verder zal ik u er niet mee lastig vallen, er zijn ergere dingen in de wereld.

Me! from bVision

Hoe voorkom een voorjaarsmoeheid

  • Ontspan je op tijd
  • Zet de ramen open als het kan
  • Sta positief in het leven
  • Bewegen hoort erbij
  • Zoek buiten het zonnetje op
  • Zorg dat je voldoende vocht binnen krijgt
  • Eet voldoende groente en fruit

That’s all

19 Comments

  1. Nadat ik je advies had gelezen, heb ik meteen een fotorondje door de tuin gemaakt. Daarna heb ik anderhalf uur lang heerlijk in het zonnetje op het terras gezeten met een glas water aan mijn zijde. Het werkt perfect! Ik kan er de rest van de dag weer tegen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.