Spookrijder

Ja, kijk maar eens goed op bijgaande foto, als je het zeker wil weten zou ik er eens op klikken. Dit is namelijk het resultaat nadat ik een kerk gefotografeerd had gisteravond tijdens de cursus Fotografie. En dan denk je dat je een mooi gebouw op de foto hebt staan, wordt het beeld geheel vertroebeld door deze spookmobiel. En wees blij dat deze spookmobiel voorbij kwam, want na mijn thuiskomst zo tegen half twaalf had ik eigenlijk geen zin meer om ook nog eens een blog hier te gaan neerzetten. Of in goed Vlaams, hier moet ge het mee doen. En btw u hoeft niet te raden welk merk auto dit is, dat is te moeilijk, u kunt zich beperken tot de vraag wie de bestuurder was van dit spookmobiel. Gezien het feit dat ik de foto maakte, kunnen grappen daaromtrent wel achterwege blijven. Jullie kunnen me niet alles in de schoenen schuiven.


Syntra Genk

20 Comments

 1. Is het… het lijkt wel… de King of Pop himself!
  .-= Joycees laatste blog ..Dagboek van een (dood)zieke =-.

 2. Ik wil aan geen weerkaatsing in glas denken. Ik vind het spannender het bij een spookmobiel te houden!
  .-= V.es laatste blog ..Eigen schuld dikke bulte =-.

 3. tja……………………. heel apart.
  🙂
  .-= carlaes laatste blog ..r.i.p. =-.

 4. Mini met frank er in.
  .-= R van InRes laatste blog ..Gelieve niet op mij te schieten =-.

 5. Met glas kan je veel dingen doen. In films maakte ze nog wel eens fouten.
  .-= Brilliees laatste blog ..Zo als hij het bedacht had =-.

 6. haha wel geinig eigenlijk zo’n bijeffect, hij heeft nog een snor ook geloof ik 🙂
  .-= Liesbethes laatste blog ..Viooltjes aan de regenpijp =-.

 7. Mini? Of zo? Lijkt me heel griezelig hoor! Om in een doorzichtige auto te moeten zitten…… wel makkelijk ook weer, parkeren gaat zonder krassen!!
  .-= sillymees laatste blog ..Bijna jarig! =-.

 8. Volgens mij is het een Mini, maar grappig gemaakt.
  .-= Lisaes laatste blog ..Omledingen alom in 070 =-.

 9. Als je maar oppast voor geest-elijken, voor je het weet zitten die aan je billen (of liever nog aan kinderbillen….)
  .-= Frank103es laatste blog ..Power aus Rusland =-.

 10. Ik waag me er niet aan te raden wie de chauffeur is. Toch een leuke foto geworden.
  .-= Johnes laatste blog ..Eenden =-.

 11. Die auto is eenvoudig. Volgens mij zo’n nieuwe mini. De bestuurder lijkt op Louis de Funes. Misschien een van de 2 berichtenpompers op dit log. Maar beide ken ik niet en zoeken naar aansluitende foto’s is me nu even teveel werk.
  .-= Xiweles laatste blog ..Mrt-21: Pik in, ’t was winter =-.

 12. de auto is een Mini…

 13. Dit was geen spookrijder: ik zie nergens een laken.
  .-= tones laatste blog ..Wilders is voor eerlijke lastenverdeling =-.

 14. Ach, ik denk maar zo: beter een spookmobiel dan een spookrijder.
  Het is weer eens zo’n foto die – hoewel mislukt – toch de moeite van het bekijken waard is.

 15. Grappig. Mislukt maar toch eigenlijk weer niet 🙂

 16. En op deze manier beweren veel mensen dan vaak dat ze overledenen hebben gezien zoals kort na het overlijden van Michael jackson…

 17. Mooie weerkaatsing via het glas toch?
  Wel grappig om te zien.

  Fijne dag, liefs,
  .-= Alexandraes laatste blog ..diepe bewondering.. =-.

 18. Zo’n foto maken is zo moeilijk niet 😉
  .-= Redstares laatste blog .. =-.

 19. Spannende foto…ik doe het er mee hoor.
  Werk met zin vandaag.
  .-= Marjolijnes laatste blog ..Dinsdag… =-.

 20. Ja, iets met glas en weerschijning, maar wel mooi, op zich.
  .-= Renesmurfes laatste blog ..Beste Zangeres van Nederland =-.

Geef een reactie