Ja, kijk maar eens goed op bijgaande foto, als je het zeker wil weten zou ik er eens op klikken. Dit is namelijk het resultaat nadat ik een kerk gefotografeerd had gisteravond tijdens de cursus Fotografie. En dan denk je dat je een mooi gebouw op de foto hebt staan, wordt het beeld geheel vertroebeld door deze spookmobiel. En wees blij dat deze spookmobiel voorbij kwam, want na mijn thuiskomst zo tegen half twaalf had ik eigenlijk geen zin meer om ook nog eens een blog hier te gaan neerzetten. Of in goed Vlaams, hier moet ge het mee doen. En btw u hoeft niet te raden welk merk auto dit is, dat is te moeilijk, u kunt zich beperken tot de vraag wie de bestuurder was van dit spookmobiel. Gezien het feit dat ik de foto maakte, kunnen grappen daaromtrent wel achterwege blijven. Jullie kunnen me niet alles in de schoenen schuiven.


Syntra Genk

20 Comments

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.