Weer erwtensoep of erwtensoepweer
Weer erwtensoep of erwtensoepweer

Weer erwtensoep of erwtensoepweer

Gisteren hadden we met de lerares van de cursus fotografie afgesproken om praktijk op te doen op een van de mooiste buiten kartingbanen van Europa, die van Karting Genk. Leek het nog even miezerig in de vroege ochtend, even later was daar helemaal niets meer van te merken en stroomde het water gewoon uit den hemel. Maar goed, je kunt het weer niet altijd uitzoeken en we hopen dat het de lente toch echt zal doorzetten de komende week. Eigenlijk was het best wel grappig om allemaal van die verzopen fotografen op en rond de baan te zien. Helaas waren we niet twee weken eerder daar, want toen was Schumacher daar zijn rondjes aan het draaien. Onderstaande foto geeft een beetje aan hoe gatverpielekes triest het daar was. Op 3 april krijgen we een tweede kans om te gaan kijken daar, als het dan tenminste droog is. Al het duimen heeft helaas niet geholpen, toch bedankt.


Karting Genk

14 Comments

 1. Gisteren ochtend was het hier ook nat maar het klaarde gelukkig snel op en ’s middags konden we genieten van heerlijk lente weer. Balen dat het bij jullie regende!
  Maar we kunnen in de herkansing wat betreft het duimen op naar 3 april! šŸ™‚
  groetjes,
  Elmar

 2. Brrr…Ook balen dat fototoestellen niet zo goed tegen vocht kunnen. En koude trilvingers zijn ook al niet goed voor de kwaliteit van de foto’s. Zijn er eigenlijk speciale fotografeer-handschoenen op de markt?

  Volgende keer beter weer gewenscht!
  .-= Terrebeles laatste blog ..Verkeerd =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.