Stuk
Stuk

Stuk

Nee, geen lekker stuk vandaag als je dat wellicht uit de titel zou willen halen, maar gewoon stuk. Onze diepvriezer vertoont sinds gisteren alleen nog maar een groen, oranje en rood lampje maar doet verder helemaal niets meer. waarschijnlijk de compressor naar de Malediven, en ook nog eens van een niet al te bekende fabrikant. Ik weet niet eens meer waae Maar we moesten destijds wat en hadden alleen de keuze uit goedkoop, of nog goedkoper. Want meestal gaan die dingen op de meest ongunstige momenten kapot. Maar we laten ons niet kisten, na het weekend zijn we waarschijnlijk enkele kilo’s bijgekomen van alle lekkere dingen die er nog in liggen en nu op moeten, maar dat mag de pret niet drukken. Op zondag bezorgen ze niet en de inhoud kan ik toch niet bevroren houden tot dinsdag.

Me! from bVision

23 Comments

 1. Sommige dingen zouden eigenlijk nooit stuk mogen gaan, en zeker niet in het weekend. Een diepvriezer is een van die dingen! Succes met eten en met het zoeken van een vervangend exemplaar.

 2. verplicht uit de vriezer eten…..
  Die van mijn broer hield ooit op toen hij net 2 dagen op 14 daagse verkaansie in Griekenland zat. In Nederland rond de 28 graden. Ach, het wandelde spontaan de vriezer uit, dat was wel handig.

 3. Oei wat een tegenslag, -nouja, een heel weekend ijs, zalm en loempia’s eten, (je hoort meteen wat er bij ons inzit ;-)) is geen al te grote straf. Ik hoop dat ze een beetje betaalbaar zijn.. :-/
  Heel grappig in de foto: zie je dat 3 planken gephotoshopt zijn? Daar liggen precies dezelfde artikelen.. 🙂 Of is het fotootje je eigen werk?

 4. Zo,n vijftig jaar geleden, in een pieplein dorpje dat Miste heet en vlak bij Winterswijk in de Achterhoek, hadden we een Coeperatie van boeren. Die hadden een heus vrieshuis. En daar hadden we een plekje voor onze zelf verbouwde groenten en ons zelf vetgemeste eetbare dieren. Je moest natuurlijk wel een warme jas aan in de zomer als je er wat vandaan moest halen.

 5. Dat is niet grappig, het eten wat nu op moet en de kosten voor een nieuwe vriezer. Hopelijk blijft het hierbij, want apparaten willen elkaar nog wel eens opvolgen. Heb je net het ene gehad, gaat de ander…
  Ik ken het helaas.

  Liefs,
  .-= Alexandraes laatste blog ..vaarwel tot zo.. =-.

 6. Hoi Me!: ik ben overgestapt op WordPress, wil je je reader aanpassen? Anders mis je alle nieuwe ontwikkelingen!
  Waardeloos, kapotte apparaten op zondag. Het zou verboden moeten worden.
  .-= Gerhardes laatste blog ..Update =-.

 7. Oef, dat is pech, ja dan maar flink aan het eten, jammer om al dat lekkers weg te moeten gooien.
  Hoop dat je nog tot de meest beste oplossing komt, en dat de schade meevalt. Succes met het zoeken naar een nieuwe vriezer.
  Toch een fijne zondag.
  .-= Marjolijnes laatste blog ..Een vol dagje…. =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.