de PHP

de PHP

Al weken doen hier de geruchten de ronde dat Jan Peter Balkenende een eigen partij gaat oprichten, de PHP. Een zekere A., u allen niet onbekend heeft dit uit de zeer betrouwbare bron J vernomen. Zelf waag ik me niet aan dat soort uitspraken, maar het zou een hele goede zet zijn om de touwtjes helemaal in handen te krijgen. Ik vrees alleen dat er af en toe rare dingen zullen gebeuren met zijn opponenten. Als hij het stokje in handen krijgt is het afgelopen met het torentje. Ik heb zelfs gehoord dat hij zijn oog heeft laten vallen op slot Drakenstein. Dat zou beter bij zijn status passen. Een zoektocht op PHP leverde het volgende resultaat op bij Google: Resultaten 1 – 10 van circa 6.200.000.000 voor PHP (0,23 seconden), hij is dus al immens populair

Me! from bVision

14 Comments

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: