de PHP

Al weken doen hier de geruchten de ronde dat Jan Peter Balkenende een eigen partij gaat oprichten, de PHP. Een zekere A., u allen niet onbekend heeft dit uit de zeer betrouwbare bron J vernomen. Zelf waag ik me niet aan dat soort uitspraken, maar het zou een hele goede zet zijn om de touwtjes helemaal in handen te krijgen. Ik vrees alleen dat er af en toe rare dingen zullen gebeuren met zijn opponenten. Als hij het stokje in handen krijgt is het afgelopen met het torentje. Ik heb zelfs gehoord dat hij zijn oog heeft laten vallen op slot Drakenstein. Dat zou beter bij zijn status passen. Een zoektocht op PHP leverde het volgende resultaat op bij Google: Resultaten 1 – 10 van circa 6.200.000.000 voor PHP (0,23 seconden), hij is dus al immens populair

Me! from bVision

14 Comments

 1. Is slot drakenstein tekoop?

 2. Je spreekt deze keer voor mij in raadselen….
  .-= rob hamiltones laatste blog ..Het genadebrood van Heuts =-.

 3. Als het de PHP6 partij wordt, stem ik er op 😉
  .-= R van InRes laatste blog ..Ook een mogelijkheid =-.

 4. Nu ben ik toch echt even de dag en de datum kwijt.
  .-= Leibelees laatste blog ..De gebrekkige kennis van een grote bedrieger =-.

 5. Ik heb het ook gegoogeld, ik zie alleen maar php is een scripttaal..enz. Volgens mij is dit een 1 april grap. Die afbeelding is wel mooi gevonden. Ziet eruit als het kasteel van Dracula 🙂
  .-= Liesbethes laatste blog ..De symboliek van Bach =-.

 6. Zou nog lachen kunnen worden als hij dan fuseert met de PVV. Dat wordt lachen met twee van die rare mannetjes aan het roer….;-)
  .-= Terrebeles laatste blog ..So you think you have a life? =-.

 7. En nu maar hopen dat hij zichzelf weg tovert.
  .-= Jan K.es laatste blog ..Maartse buien =-.

 8. Spannend sprookje of nachtmerrie?
  Mooie 1 april dag vandaag 🙂

  Liefs,
  .-= Alexandraes laatste blog ..you go girl.. =-.

 9. Vandaag 1 april Me!, en php is toch een computertaal?
  .-= Johnes laatste blog ..Eenden =-.

 10. Waarom toch altijd die geintjes over Harry Potter bij Balkenende, so old…

 11. Meestal hoop ik dat alles mag lukken, maar dit toch even niet.
  Fijne dag vandaag.
  .-= Marjolijnes laatste blog ..Echt genoten…. =-.

 12. hehehe populairder dan PHP zal hij voor mij niet worden iig 😀
  .-= Redstares laatste blog .. =-.

 13. Als het hem daar om te doen is, wie weet!
  Mijn stem krijgt die niet.
  .-= Renesmurfes laatste blog ..Kamelen, olifanten en tijgers. =-.

Geef een reactie