de PHP

Al weken doen hier de geruchten de ronde dat Jan Peter Balkenende een eigen partij gaat oprichten, de PHP. Een zekere A., u allen niet onbekend heeft dit uit de zeer betrouwbare bron J vernomen. Zelf waag ik me niet aan dat soort uitspraken, maar het zou een hele goede zet zijn om de touwtjes helemaal in handen te krijgen. Ik vrees alleen dat er af en toe rare dingen zullen gebeuren met zijn opponenten. Als hij het stokje in handen krijgt is het afgelopen met het torentje. Ik heb zelfs gehoord dat hij zijn oog heeft laten vallen op slot Drakenstein. Dat zou beter bij zijn status passen. Een zoektocht op PHP leverde het volgende resultaat op bij Google: Resultaten 1 – 10 van circa 6.200.000.000 voor PHP (0,23 seconden), hij is dus al immens populair

Me! from bVision

14 Comments

 1. Als het hem daar om te doen is, wie weet!
  Mijn stem krijgt die niet.
  .-= Renesmurfes laatste blog ..Kamelen, olifanten en tijgers. =-.

 2. hehehe populairder dan PHP zal hij voor mij niet worden iig 😀
  .-= Redstares laatste blog .. =-.

 3. Meestal hoop ik dat alles mag lukken, maar dit toch even niet.
  Fijne dag vandaag.
  .-= Marjolijnes laatste blog ..Echt genoten…. =-.

 4. Waarom toch altijd die geintjes over Harry Potter bij Balkenende, so old…

 5. Vandaag 1 april Me!, en php is toch een computertaal?
  .-= Johnes laatste blog ..Eenden =-.

 6. Spannend sprookje of nachtmerrie?
  Mooie 1 april dag vandaag 🙂

  Liefs,
  .-= Alexandraes laatste blog ..you go girl.. =-.

 7. En nu maar hopen dat hij zichzelf weg tovert.
  .-= Jan K.es laatste blog ..Maartse buien =-.

 8. Zou nog lachen kunnen worden als hij dan fuseert met de PVV. Dat wordt lachen met twee van die rare mannetjes aan het roer….;-)
  .-= Terrebeles laatste blog ..So you think you have a life? =-.

 9. Ik heb het ook gegoogeld, ik zie alleen maar php is een scripttaal..enz. Volgens mij is dit een 1 april grap. Die afbeelding is wel mooi gevonden. Ziet eruit als het kasteel van Dracula 🙂
  .-= Liesbethes laatste blog ..De symboliek van Bach =-.

 10. Nu ben ik toch echt even de dag en de datum kwijt.
  .-= Leibelees laatste blog ..De gebrekkige kennis van een grote bedrieger =-.

 11. Als het de PHP6 partij wordt, stem ik er op 😉
  .-= R van InRes laatste blog ..Ook een mogelijkheid =-.

 12. Je spreekt deze keer voor mij in raadselen….
  .-= rob hamiltones laatste blog ..Het genadebrood van Heuts =-.

 13. Is slot drakenstein tekoop?

Geef een reactie