Mis
Mis

Mis

Het verschil tussen een trollybus en blonde Geert: een trollybus stopt als hij de draad kwijt is

Uiteraard was het bericht gisteren een 1 April mop. PHP staat voor Hypertext Preprocessor (voorheen: Personal Home Page) en niet voor Partij Harry Potter. De CDA stemmers vielen meteen door de mand door die associatie te leggen (P)HP met J.P.B. terwijl die helemaal in het stukje niet voorkwam. De tegenstemmers van het CDA lieten zich ook duidelijk horen. Ik heb me echt verbaasd. Het speelde uiteraard in op de politieke instabiliteit die momenteel heerst en waar de kiezer zijn weg maar in moet zien te vinden voor de nieuwe verkiezingen.
Vandaag op goede vrijdag zijn een aantal mensen al lekker vrij thuis en begonnen aan hun Paasreces. Zo ook diezelfde A. uit G. die hier gisteren ook enige inbreng in had. Mijn baas vindt echter dat ik me gewoon maar op het werk moet laten zien. Terecht ook nog, wat moet ik als ongelovige Thomas op een christelijke feestdag vrij hebben. Zelfs geen visje vandaag, alhoewel, een rolmops is ook vis en dat als lekker onbijt. Yes, daar ga ik voor…

Me! from bVision

21 Comments

 1. Op 1 april mag en kan alles, ik ben dan altijd extra op mijn hoede. Eigenlijk vind ik ook dat men geen werkelijke nieuws naar buiten moet brengen op die dag.

  Vandaag had ik geen goede vrijdag, want ik moest gewoon werken.
  .-= Renesmurfes laatste blog ..Moet kunnen =-.

 2. Manlief moet vandaag ook gewoon werken, de jeugd heeft natuurlijk wel vrij!
  Rolmops als ontbijt? Geef mij dan toch maar een full English Breakfast! 😉
  groetjes en fijne peezzzdeezzzz!
  Elmar

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.