Vrolijk Pasen


Karting Genk

Ik wens iedereen uiteraard een paar hele fijne paasdagen. Zelf vind ik het leuk om een paar vrije dagen te hebben, maar voor de rest zegt het me niet zoveel. Gisteren heb ik WordPress 3.0-beta1 geenstalleerd hier, maar voor je daaraan begint, wacht even, er komt zeer binnenkort een update op deze release en denk eraan, de database wordt aangepast, ofwel er is geen makkelijke manier om weer terug te gaan. Verder was er gisteren een inhaaldag gepland voor onze fotocursus. De weergoden waren ons weerom niet gunstig gezind, maar in de droge perioden heb ik toch nog wat aardige foto’s gemaakt. Heerlijk is dat om als het even droog is van de natte baan foto’s te maken. Veel crashes en rare situaties levert dat op. Vooral ook omdat die mannekes bij een fotosessie extra hun best gaan doen en daardoor nog sneller van de baan af vliegen. Zo’n ochtend is een verhaal op zich en ik zal dat verhaal zeker en vast eens hier neerschrijven hoe dat dat op zo’n kartingbaan toegaat in Genk.


Karting Genk

13 Comments

 1. Nice pics! En jullie natuurlijk ook een fijne Pasen! Ik zit tijdens mijn vrije dagen zo min mogelijk achter mijn pc! Het mag van mij nog wel even Pasen zijn!
  .-= Grases laatste blog ..Fun Lovin’ Criminals =-.

 2. Een beetje laat. Daarom een fijne Tweede Paasdag toegewenst, met alsjeblieft wat minder regen en veel meer zon.
  .-= rob hamiltones laatste blog ..Paaswens =-.

 3. Het is halen en brengen, wat het weer betreft, regenbui, zon, regenbui, alles nat.
  Jammer.

  Maar tussen de buien door gaat het dus wel.

 4. Foto’s maken op een circuit kan heel leuk zijn, maar dan wel ook foto’s maken waar wat meer beweging in zit. Pannen (auto scherp maar wielen draaien en achtergrond onscherp) en regensluier achter de kart. Laat ze maar zien!
  .-= Frank103es laatste blog ..Paas 2010 =-.

 5. Mijn WordPress draait momenteel naar volle tevredenheid, daar wil ik maar mooi zo houden. Aan versie 3.0 begin dan ook maar niet.
  Jammer dat de fotosessie opnieuw in het water viel, maar het leverde aan die eerste foto te zien wel spektakel op. Mooi crashfoto!
  .-= Jan K.es laatste blog ..Boumantsje =-.

 6. Dat zijn toch de moeilijker plaatjes om te schieten: bewegende beelden?! Knap gedaan. En je ziet er niet aan dat het ook heeft geregend 🙂
  .-= Richtsjees laatste blog ..Paasontbijt =-.

 7. Lijkt me niet gemakkelijk om mooie foto’s te maken van zulke snelle karters. Ik heb het vroeger ook eens gedaan, lekker scheuren met zo’n ding en dan net niet de bocht uitvliegen. Gezellige Paasdagen.
  .-= Catherinees laatste blog ..Gele servetjes =-.

 8. Ik heb op mijn testomgeving ook Wp 3.0 geinstalleeerd. De menu optie is flink aangepast. WordPress wordt zo nog beter inzetbaar als cms.
  .-= Johnes laatste blog ..Eenden =-.

 9. Altijd fijn om een extra vrije dag te krijgen, om leuke dingen te doen.
  Geniet er maar volop van.
  .-= Marjolijnes laatste blog ..Pasen… =-.

 10. Terug kun je altijd, maar dat zal niet iedereen lukken omdat ze niet aan alles denken.
  .-= Redstares laatste blog .. =-.

 11. ’t Is gewoon een lekker lang weekend en hier extra veel drukte.

 12. Fijne race dagen.
  .-= Brilliees laatste blog ..Onthulling =-.

 13. Deze foto’s zijn toch mooi gelukt!
  Ben benieuwd naar de rest.

  Fijne dagen Me!
  liefs,
  .-= Alexandraes laatste blog ..ritme.. =-.

Geef een reactie