Vrolijk Pasen
Vrolijk Pasen

Vrolijk Pasen


Karting Genk

Ik wens iedereen uiteraard een paar hele fijne paasdagen. Zelf vind ik het leuk om een paar vrije dagen te hebben, maar voor de rest zegt het me niet zoveel. Gisteren heb ik WordPress 3.0-beta1 geenstalleerd hier, maar voor je daaraan begint, wacht even, er komt zeer binnenkort een update op deze release en denk eraan, de database wordt aangepast, ofwel er is geen makkelijke manier om weer terug te gaan. Verder was er gisteren een inhaaldag gepland voor onze fotocursus. De weergoden waren ons weerom niet gunstig gezind, maar in de droge perioden heb ik toch nog wat aardige foto’s gemaakt. Heerlijk is dat om als het even droog is van de natte baan foto’s te maken. Veel crashes en rare situaties levert dat op. Vooral ook omdat die mannekes bij een fotosessie extra hun best gaan doen en daardoor nog sneller van de baan af vliegen. Zo’n ochtend is een verhaal op zich en ik zal dat verhaal zeker en vast eens hier neerschrijven hoe dat dat op zo’n kartingbaan toegaat in Genk.


Karting Genk

13 Comments

  1. Foto’s maken op een circuit kan heel leuk zijn, maar dan wel ook foto’s maken waar wat meer beweging in zit. Pannen (auto scherp maar wielen draaien en achtergrond onscherp) en regensluier achter de kart. Laat ze maar zien!
    .-= Frank103es laatste blog ..Paas 2010 =-.

  2. Mijn WordPress draait momenteel naar volle tevredenheid, daar wil ik maar mooi zo houden. Aan versie 3.0 begin dan ook maar niet.
    Jammer dat de fotosessie opnieuw in het water viel, maar het leverde aan die eerste foto te zien wel spektakel op. Mooi crashfoto!
    .-= Jan K.es laatste blog ..Boumantsje =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.