Kater

Kater


Karting Genk

Gisteren had ik een kater na het bezoek aan een welbekende meubelzaak in Peer bij onze Wester buren. Aanstaande woensdag wordt onze nieuwe eetkamertafel geleverd en we hebben nog stoelen, maar uiteraard te weinig voor zo’n grote tafel. We waren op zoek naar een zestal nieuwe stoelen om erbij te zetten. natuurlijk heb je dan een bedrag in je hoofd en we waren het er al snel over eens dat na een eerste rondgang er twee modellen waren waar we interesse in hadden. Echter, de prijs die groot op een van de stoelen stond had ons op het verkeerde been gezet. In kleine lettertjes stond er een prijs in deze uitvoering onder. En die was meer dan 120 euro duurder dan de prijs die er groot opstond. En dat was op dat moment net te veel van het goede. Een klein beetje boos zijn we dus zonder wat te bestellen verdwenen. Om nog even terug te komen op het verzoek om meer foto’s van het karten hieronder en hierboven twee van de opdrachten die onderdeel uitmaakte van de opdracht. Boven een detailopname van een kart, in deze het kabeltje wat zorgt voor de verzegeling van de cilinder. Onder de beweging van het wiel in beeld gebracht t.o.v. de stilstaande kart. Klik er even op en u ziet wat ik bedoel.


Karting Genk

15 Comments

  1. Wat een boeven daar in Peer. Pure misleiding, goed dat jullie daar niet ingetuind zijn.
    Of het draaien van dat wiel er goed uitkomt, daar heb ik zo mijn twijfels bij. ’t Is omdat je het erbij hebt geschreven, maar anders …
    .-= Jan K.es laatste blog ..Weerbeeld maart =-.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: