Purmerend
Purmerend

Purmerend


Stedelijk orkest Purmerend

Gisteren woonden we per ongeluk een gedeelte van een concert bij welk gegeven werd door het stedelijk orkest uit Purmerend in de kasteeltuinen te Arcen. We hebben daar een uurtje lekker in het zonnetje geluisterd naar de swingende klanken van film en andere muziek uit de voorbije jaren. Ook Glenn Miller, Benny Goodman, Stevie Wonder en Abba kwamen daar even voorbij. Niet dat het nu zo’n hoogstaande muziek was die ten gehore werd gebracht, maar buiten in de openlucht is natuurlijk heel anders dan in een concertzaal. Een beetje hilarisch was het begin wel. De drummer was zijn stokken vergeten in de bus, en daar kwam hij pas achter toen de dirigent wilde beginnen. Al met al was het best wel een aardig concert. Ik hou van verrassingen, ook van deze.


Stedelijk orkest Purmerend

14 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.