Roofvogelshow kasteeltuinen Arcen

Diana wordt gezien als de Romeinse godin van de jacht en is als zodanig het evenbeeld van de Griekse godin Artemis en de Etruskische godin Artemis. Zover de geschiedenis, de Diana van ons was de valkenier van de Havikshoeve. En zij gaf afgelopen weekend een roofvogelshow op de kasteeltuinen in Arcen.


Roofvogelshow kasteeltuinen Arcen

Een werkelijk spetterend optreden met diverse roofvogels, van een onhandige gier, Oehoes en andere uilen, een woestijnbuizerd, een Europese buizerd tot een giervalk toe. ik moest zo nodig mijn camera vasthouden, en dat werd beloond met een slag van een buizerd, die ook niet aan de kant wilde gaan. Geen schade, wees gerust. zelfs de kinderen mochten even spelen met de woestijnbuizerd. Nou ja, mochten even de handschoen aan om de buizerd op te vangen. Zelfs een eigenwijze Oehoe die zijn eigen plekje veroverd had boven in de boom, kwam toch gezellig weer meedoen. Ik hou van verrassingen schreef ik gisteren, ook van deze.


Roofvogelshow kasteeltuinen Arcen

16 Comments

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.