Alzheimer light
Alzheimer light

Alzheimer light

Gisteren was ik zo slim om mijn eigen laptop mee naar het bedrijf te nemen omdat ik een collega wat wilde laten zien. Niets mis mee, alleen als je daarna vergeet om hem weer terug in de auto te zetten en je komt thuis tot de ontdekking dat alles wat je nodig hebt net op die laptop staat ben je enigszins gehandicapt. dus in plaats van een mooi en onderhoudend logje moet u het hier even mee doen.
Vandaag gedenken we alle doden die voor ons vaderland gestorven zijn. Zij die geloofden in het recht van vrijheid in de ruimste zin van het woord. Na het bekijken van de film Valkyrie gisteren wordt je weer even met de neus op de feiten gedrukt. Na de euforie over de val van de muur in Berlijn, worden we nu bedreigd door fundamentalisten. Laten we daar even bij stil staan en morgen gepast onze “vrijheid” vieren.

vrijheid

13 Comments

 1. Ja, herdenken doe ik zeker maar dan is er tijdens de viering van 4-5-2010 weer een of andere randdebiel die de boel loopt te verkloten! Schrok me verdorie helemaal lam!

 2. Toch is het een mooi en onderhoudend logje geworden. Ideetje om je blogmateriaal onder te brengen bij Google Docs?

  Ook wij staan vanavond even stil bij het gebeurde. En meer dan twee minuten.
  .-= Terrebeles laatste blog ..Nieuws =-.

 3. Onze oude vijanden zijn onze vijanden niet meer. De meeste Duitsers van nu hebben part noch deel gehad aan de gruwelen van de oorlog toen.

  Ik vind dat: we onze doden moeten herdenken, onze vrijheid mogen vieren en blij moeten zijn met de vrijheid die we hebben.

  @Redstar: Wellicht kan het nog vrijer, maar veel mensen in de wereld hebben niet eens wat wij wel hebben.

  .-= Frank (IkFotograag.nl)es laatste blog ..Picasa nog beter! =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.