Nog twee dagen
Nog twee dagen

Nog twee dagen

Yep, nog twee dagen aan het werk en dan mag ik van een korte vakantie gaan genieten. Nou ja vakantie, er staan nog diverse grote klussen op mij te wachten die ook af moeten dit jaar. Maar ook dat is genieten als het klaar is. In de eerste maanden van het jaar was het gewoon te koud onder om veel te doen en ik zat zelf in een groot dipje, maar inmiddels komt alle energie weer terug. Het werd ook tijd, anders staat hier binnenkort ook een team van de een of andere zender op de stoep. Help mijn man is klusser. Afgelopen weken is er alweer veel werk verzet. het stukwerk in het toilet is af, de tegels zijn geplaatst en in de komende vakantie komt dat in ieder geval af. Ofwel we hebben er weer zin in, zeker nu het ook in de avonden wat langer licht is.

Definitely not Me!

16 Comments

  1. De meesten hebben tijdens de winter wat minder energie. Maar de lente met haar zonnetje pept ons allen meestal terug wat op. Vraag me wel af of die werken aan je huis wel vlot gaan verlopen als de dame of je foto je hulpje is haha…
    Grtz,
    .-= AmaZonyes laatste blog ..Altijd prijs ! =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.