Warm onthaal in Vlopdrop
Warm onthaal in Vlopdrop

Warm onthaal in Vlopdrop


Geen kunst, in Vlodrop

Als je Vlodrop (dat plaatsje met het “paleis” van de Maharishi Mahesh Yogi) in komt rijden van uit het noorden wacht je een warm onthaal. Op de hoek van de straat staat een stoel met daarin een meisje dat vriendelijk naar de bezoekers in hun auto of ander vervoermiddel zwaait. De eerste keer dat ik het zag was het alsof het meisje gehandicapt was, maar een nader onderzoek wees uit dat ze op haar opgetrokken been zat. Het had natuurlijk wel van lef getuigd als het wel zo was, maar het blijft bijzonder. Op de volgende hoek staat een lege stoel, van waaruit ik enkele bezoekers op de foto heb gezet, die duidelijk verrast waren. Verderop in het dorp dienen zich nog enkele stoelen aan met daarop andere inwoners van Vlodrop. Het is een bijzonder dorp, en dat is het…


Geen kunst, in Vlodrop

17 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.