De gang
De gang

De gang


de gang

Even een kleine update over de werkzaamheden in huize Me!. De tegels in de gang liggen, zijn gevoegd, schoongemaakt en de accessoires zijn weer op hun plaats gezet. De foto’s zijn gemaakt na het voegen en het schoonmaken van de vloertegels. Het schilderwerk van de plinten de de deuren moet nog gebeuren, maar dat is relatief weinig werk in vergelijking met wat er klaar is. Maar, aan alle vakanties komt een einde, en dat is pas over vier dagen en ik heb nu even pauze om bij te komen, als je de diverse kleine klusjes tussendoor niet meerekent..


de gang

22 Comments

  1. Dat ziet er mooi strak uit, Sjoerd!
    Je hebt gelijk dat je nu even je rust pakt.
    Kijkend naar de bekleding van de trap, denk ik dat jullie nog geen kleinkinderen hebben …. 😉

  2. Da, s een mooi strak vloertje zeg. Als ik jou was zopu ik nu eerst maar eens hele ontspannende dingen doen in de laatste vakantie dagen. Het weer zit behoorlijk mee. Mocht je enige druppels geestrijk vocht verliezen uit glazen op deze vloer is het zo weer schoon.
    .-= Leibelees laatste blog ..Een smoes aan de misjpoche =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.