WordPress 3.0-RC3-15257 en de kleur is #465C6E
WordPress 3.0-RC3-15257 en de kleur is #465C6E

WordPress 3.0-RC3-15257 en de kleur is #465C6E

Het lijkt heel technisch wat hierboven staat, maar deze versie van WordPress draait op dit blog en deze versie is, als alles meezit de laatste release voordat versie 3.0 uitkomt. Het risico op een liveblog als deze is uiteraard aanwezig dat de boel een keer vastloopt als je “on the edge” meedraait, maar als je af en toe, en soms wat vaker mensen moet redden met een WordPress blog moet je ook zelf wat risico lopen en voorop meelopen en testen. Testen helpt om de software stevig, stabiel en vooral veiliger te maken. tussentijdse updates zijn dan ook meestal security patches en het is verstandig om hierin mee te gaan. Laat u straks maar eens verrassen door over te stappen op versie 3. Ik ben er in ieder geval klaar voor. (update: 6 dagen na RC3 heeft men toch besloten om een final release uit te brengen en die draait dus nu ook op mijn blog)
Voor mensen die niet met WordPress werken, of een kant en klare blog hebben, dit soort artikelen plaats ik niet zo vaak, het moet tenslotte ook leuk blijven hier. daarom een kleine afsluiting:

mop

Een Belg rijdt met zijn fiets op de vluchtstrook van de snelweg als hij wordt aangehouden door de politie. De agent vraagt aan de fietser of hij niet weet waar het fietspad is. Jawel zegt de Belg, neem de eerste afslag en dan meteen naar rechts, dat pad waar een blauw bord met een witte fietser opstaat. Maar eh, ik geloof niet dat je daar met je auto mag rijden!!!

17 Comments

 1. En toch bleek mijn voorgevoel dat die upgrade niet goed ging zitten correct…
  Jij gebruikt in Atahualpa geen drop-down menu’s, maar daar zat dus wel een probleempje…
  Op het forum van Atahualpa is weliswaar al een fix te vinden…

 2. Toch verstandige mensen he, die Belgen… 😉

  Gewoonlijk ben ik er meteen de eerste dag bij om te upgraden naar een nieuwe versie, maar om een of andere manier had ik vanmorgen iets van… even afwachten tot er nog wat meer plugins geupgrade zijn…
  Maar alla… ik maak sowieso regelmatig een backup, en zeker vlak voor een upgrade, dus waarom zou ik niet? Vanavond op een wat later uur dus toch maar doen…

 3. Helaba ! Zal ik es beginnen met mn hollanders-moppen uit de mouw te schudden ? haha neenee kan er best om lachen, zijn het de belgen of de hollanders niet, dan nemen ze gewoon de domme blondjes (hmmmm…)
  Zo? Ben weer bij-gekeken, t was leuk !
  Grtjs,

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.