Hallo zeg

Dacht ik even snel om te gaan met mijn blog liep er toch het een en ander goed fout. Alle backups die ik van de database had konden niet worden ingelezen omdat de maximumgrootte van de file was overschreden door wordpress. Maar met een tweetal tennisarmpjes van alle pleur- en sleurwerk is het in ieder geval weer een beetje toonbaar geworden. Mijn mooie serie logjes onderbroken, maar niet gebroken, dat ben alleen ikzelf… Maar het komt goed, uiteindelijk, hoop ik…. Maar nu ga ik even slapen…………………………………………………….

21 Comments

 1. Kalm aan Me, wat vandaag niet lukt, lukt morgen misschien wel, of anders overmorgen.
  Hoop dat je lekker geslapen hebt.

 2. het is altijd meer werk dan “snel ff” 😉

 3. alles komt tot een goed eind.
  nog een duwtje en de problemen zijn opgelost.

 4. Dem maximum grote overschreden? Dat heb ik nog nooit meegemaakt, en ik zet wel eens een back-up terug van 6, 7 jaar :D.

 5. Het zal ook eens in één keer goed gaan… 🙁

 6. ’t Komt wel goed. ’t Is vakantietijd, je moet soms wat langer wachten wegens gebrek aan gequalificeerd personeel!

 7. We kunnen best even wachten, een dagje of zo.
  En aangezien ik er nul verstand van heb, vind ik alles even knap.
  Maar hoop morgen weer een logje te vinden.

 8. Bloed zweet en tranen als er iets met servers is. 😉

 9. Jee wat een gedoe, eigenlijk ben ik dan toch wel blij dat ik hier niet meer aan hoef te denken allemaal, verhuizen van server of wat dan ook, ooit had ik dat wel, maar nu vind ik het prima zo 😀

  Ik hoop dat je heerlijk geslapen hebt of nog doet!

  PS, er is een update in idem logje wat je al gezien hebt, het werk is af! 😉

  XXX

 10. Dat soort onverwachte tegenvallers weerhoudt mij ervan om mijn blog te gaan verhuizen. Ik zou met de handen in het haar zitten op zo’n moment. Jij krijgt het vast weer voor elkaar. Kalm an, dan breekt het lijntje niet.

 11. Zo gaat het toch altijd met omkatten? Maar het is de moeite waard. Mooie foto-overgangen daarboven.

 12. Zonder blog kan niet hoor, dat voelt heel bloot!

 13. hihi, de aflevering van gtst gisteren was fantastisch! nina is echt…

 14. Even volhouden, dan komt het helemaal goed.

 15. Uiteindelijk komt alles op z’n pootjes terecht!

 16. Het gaat je heus wel lukken, maak je geen zorgen.

 17. jeetje dat is balen zeg…………………
  maar het gaat je lukken, weet t zeker

 18. Er zit altijd een maar achter natuurlijk. :-S
  Balen zeg!
  Ik hoop dat een goede nachtrust je goed doet.

 19. Oh gelukkig! Dus DAT was het… ik had het me al afgevraagd, vreemde database-errors zag ik (ik had er al screencaptures van gemaakt voor het geval het behulpzaam zou kunnen zijn,) maar gelukkig is ie weer in de lucht! (En het ziet er goed uit!)

 20. Vreemd, wat had je er voor gedaan dan?

 21. Ach jee, soms zit het tegen ja
  Dan is het moeilijk om te stoppen en te gaan slapen (ik herken het) want het moet en zal werken 😉

Geef een reactie