It was Me! ofwel one apple a day…
It was Me! ofwel one apple a day…

It was Me! ofwel one apple a day…

bvision.nl

Het was gisteren even zoeken waarom een en ander niet goed ging. Daar zijn we gelukkig uit. Het zal wel opgevallen zijn dat er nu overal Sjoerd staat i.p.v. Me!. Me! gaat de laan uit en ik blog verder gewoon onder mijn eigen naam. Langzaam zal dat ook wel bij iedereen aangepast worden, cq zijn. Het is even wennen, maar zo heet ik nu eenmaal.
Apple maakt het wel helemaal bont, ze geven geen garantie meer op apparaten die in de buurt van rokers zijn geweest. Dat schaadt de gezondheid van de medewerkers die zo’n apparaat moeten repareren. Alleen al het idee schoot me helemaal in het verkeerde keelgat. Ik heb het idee dat met deze arrogante opstelling Apple straks een hoop klanten kwijtraakt. Alhoewel dat afgelopen week niet te zien was en de mensen behoorlijk wat nieuwe iPads hebben aangeschaft. Die zijn btw niet te gebruiken al E-readers. Daarvoor heeft Apple ook een aantal rechtszaken tegen zich lopen. Daarnaast legt Apple gewoon het Nederlandse consumentenrecht naast zich neer. Nee, voor mij geen Apple meer, ook niet de nieuwe iPhone, die je met die gebreken eigenlijk nog niet voor niets wil hebben.

21 Comments

 1. Tjonge, wat een apple-negativiteit lees ik hier… Ik als ware apple-fan lees dit met verbazing! Maar goed, ieder z’n eigen. Dit zal het laatste zijn waar ik mij op dit moment druk om maak en dat zal je niet verbazen. Wel hebben wij al geruime tijd lol met de iPad en zijn onze nieuwe iPhones onderweg!

 2. Je bent de enige Sjoerd die ik op het internet ken, dus geen enkel probleem met de wijziging. Zelf heet ik Jan er daar zijn er gewoon teveel van. 🙂

  Een week terug hadden Fokke en Sukke een aardige. Die hadden een iPad nodig om te iPadden. 🙂

  20 jaar teug was ik het met Apple eens dat je soft- en hardware goed op elkaar moest afstemmen. Inmiddels gaat dat op de Windowsmanier ook goed en levert die methode snellere ontwikkelingen en lagere prijzen op. De rest van Apple (iPod, iPad, iPud, iPed) heb ik nooit begrepen, waarschijnlijk omdat het een soort religie met volgelingen werd.

  Maar ik heb ook geen GSM of horloge en laat me dus niet snel hebbedingetjes aanpraten.

 3. wij hebben alleen een mp3 van apple die ik gelukkig niet via itunes vol kan proppen,
  verder komt hier ook geen apple in huis,

  enne ik hoef niks aan te passen op mijn blog, voor mij was je al Sjoerd
  :-0

 4. Het ziet er hier verfrissend uit Sjoerd, zeker na mijn lange afwezigheid… en nu mag ik je ook nog eens Sjoerd gaan noemen…

  Wat betreft de iPad, ik ben nog in dubio… we willen er ook eigenlijk beiden eentje, dus dat is dubbel de kosten…

 5. Ik heb altijd al een hekel gehad aan itunes en vooral aan quicktime..
  Dus nee voor mij sowieso geen apple. 😉
  Ook al is de iphone met zijn gadgets wel grappig… dacht ik. Totdat ik erachter kwam dat bijna alle apps voor de iphone er ook gewoon voor nokia zijn. Probleem opgelost!

 6. Wat een vreemde reactie weer van Apple.
  Nog nooit met iets van Apple gewerkt eigenlijk.
  Ik was een beetje in twijfel over de nieuwe Iphone, is uiteindelijk de Samsung Wave geworden, zonder antenne problems 😉

  Ik ken Sjoerd via V@nman 😀

 7. hihihi ik vind de bodypaint geweldig die je erbij gevonden hebt 😀

  En wat jouw naam betreft, ik wist het wel, maar het stond even raar idd toen ik jou zo zag verschijnen, ik dacht eerst…. wie is dat nu weer! 😉 Ik zal het aanpassen zodra ik in beheer ben 😀

  Wat Apple betreft, ik geloof dat dochter wel de iphone heeft, maar wat pc betreft? Ooit weleens op een Apple gezeten maar ik snap er niks van!

  Dus geef mij maar gewoon ‘normaal’ 😀

  XXX

 8. Mijn Appeltje draait als een zonnetje, maar ze zijn inderdaad erg arrogant. Of de volgende pc weer een Apple wordt is nog maar te bezien. Ik ben driftig aan het experimenteren met Ubuntu. Dat ziet er ook zeer belovend uit.

  1. Ubuntu is zeer zeker veelbelovend, maar de fotobewerkingssoftware, die ik gebruik, werkt uitsluitend op Windows of Apple. Anders zat ik al lang permanent op Ubuntu. Nu gebruik ik Ubuntu alleen op de laptop. Mijn Desktop-PC draait op Windows 7. Gimp is een mooi fotobewerkingspakket maar begint redelijk achterop te raken nu.

 9. Ik heb die apple hype nooit echt begrepen. Door de fans worden alle minpunten goed gepraat met ‘ah daar wen je wel aan’ terwijl het in mijn ogen dan gewoon geen ultiem product is.

  En je betaalt je scheel voor niets eigenlijk. En verder zijn ze qua bedrijfsvoering net zo erg als Windows (dan wel niet erger als ik dit stuk lees).

 10. Nee, al eerder na alle gedonder hoe Apple meent met garantie en het Nederlands consumentenrecht om te kunnen gaan, kunnen ze wat mij betreft helemaal opdonderen. De arrogantie druipt er van af. Bleek ook weer met de introductie van de nieuwe Iphone, eerst ontkennen, dan aanraden duct-tape te gebruiken, en als lapmiddel een programmaatje erop wat het signaal sterker doet lijken en een “gratis” hoesje.

  En voor bezitters van een Ipad: Winamp is ook veel beter dan Itunes, en je kunt er je Ipad perfect mee onderhouden. (Een Ipod is het enige van Apple, wat ik al jaren in bezit heb). Toen wist ik nog niet beter.

 11. Gelukkig weet jij zelf alles goed op te lossen, maar ja daar ben je ook Sjoerd voor..!!
  Hoop dat het helemaal naar jouw tevredenheid wordt.
  Ik vind het er prima uit zien..!!
  Succes op je nieuwe blog.
  Fijne dag vandaag.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.